Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priroda nam dala

Ove 'zimske' namirnice konzumirajte za jači imunitet i bolje zdravlje!

hrana zima
Foto: Shutterstock
1/9
14.12.2014.
u 10:06

Donosimo vam osam vrsta namirnica koje trebate što više konzumirati zimi - za imunitet i što više energije

Zima je predivno godišnje doba, a ponekad nema bolje stvari nego prošetati se po prirodi na hladan, ali sunčan dan. Ipak, zima je i vrijeme prehlada, viroza i gripe stoga zaista treba jačati imunitet više nego u ostala godišnja doba.

Srećom, priroda se pobrinula za nas pa nam je baš u zimsko doba godine poklonila hranu koju bi trebalo jesti barem svaki drugi dan ako želimo provesti hladne dane što zdraviji. Donosimo vam osam vrsta namirnica koje trebate što više konzumirati zimi - za imunitet i što više energije:

>>6 od 10 žena priznaje: Udebljamo se u hladnim mjesecima i to zbog ovog

>>Tko je pojeo previše? Donosimo savjete kako se oporaviti

Komentara 2

TH
than
10:53 14.12.2014.

Nema nista boljeg od kiselog zelja i bijelog luka za zimu i imunitet. Ovo je pretpostavljam preveden tekst nekog americkog wannabe nutricioniste.

Avatar ВеселинКубурићКанџија
ВеселинКубурићКанџија
02:21 15.12.2014.

Krompir ima previse ugljenih hidrata, ja to izbegavam, a bogami i pasulj (mada prebranac je tesko iskulirati:)), sad je pravo vreme za kivi, kod nas u Bg kosta 1E, 1kg, narandze i pomorandze 1kg, 70 centi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije