Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinski hit

Ovo je viralni hit koji 'tjera suze na oči'. Pogledajte zašto ga dijele po društvenim mrežama

Spot za doniranje organa viralni hit
Foto: screenshot/youtube
1/6
26.05.2015.
u 10:46

Spot naziva: Čovjek i pas" odjeknuo je društvenim mrežama i portalima koji su pokušali prepričati tu priču koja "tjera suze na oči".

Pas je čovjekov najbolji prijatelj...

Toliko puta izgovorena uzrečica i toliko puta se pokazala utemeljenom.

Koliko su privrženi svojim vlasnicima pokazalo se i u spotu koji je u nekoliko dana postao viralni hit s više od dva milijuna pregleda od 20. svibnja kada je spot objavljen na Youtubeu.

Riječ je o argentinskoj kampanji za doniranje organa i spašavanje ljudskih života, a u središte je "stavljen" pas kao čovjekov najbolji prijatelj koji ne gleda kakvu odjeću ili boju kose ima njegov vlasnik.

Spot naziva "Čovjek i pas" odjeknuo je društvenim mrežama i portalima koji su pokušali prepričati tu priču koja tjera suze na oči.

Neke se stvari ipak ne mogu opisati riječima...Pogledajte video!

>>Zbog ove je fotografije nastalo ludilo na internetu. Vidite li vi kišobran?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije