Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključite se!

Osvojite Pixiekid© nosiljku s vašom jedinstvenom porukom!

pixiekid
22.04.2014.
u 12:01

Klokanica.hr i Pixiekid© daruju originalan poklon! Pošaljite poruku koju biste željeli nositi na svojoj nosiljci, dok u njoj nosite svoje dijete, jer deset najboljih nagrađujemo unikatnom Pixiekid© nosiljkom, napravljenom samo za vas!

Sve mame koje su svoje dijete nosile u nosiljci, sigurno će vam od srca preporučiti ovaj praktični komad opreme za bebe. A ako želite imati jedinstvenu nosiljku i s njom poslati i neku svoju poruku u svijet, svakako se uključite u naš nagradni natječaj! U natječaju pod imenom 'Dizajniraj svoju Pixiekid© nosiljku!' darujemo vam deset Pixiekid© nosijki s apliciranom porukom po vašoj želji.

Od 15. do 25. travnja pošaljite nam svoju poruku, koju biste željeli nositi na nosiljci, kroz obrazac na portalu Klokanica.hr!

Među pristiglim porukama odabrat ćemo 30 najboljih, aplicirati ih na fotografiju Pixiekid© nosiljke i postaviti na glasovanje čitateljima, koje će trajati od 28. travnja do 6. svibnja. Deset fotografija koje budu imale najveći broj glasova čitatelja bit će proglašene pobjedničkima i autori tih poruka osvojit će unikatnu Pixiekid© nosiljku sa svojom porukom! Uključite se OVDJE! Sretno svima!

PixieKid nosiljke - za sretne roditelje i djecu

Nošenje beba i djece svakom je roditelju neizbježna  svakodnevnica. Nošene bebe na dnevnoj bazi plaču puno manje od nenošenih, te su u svom budnom stanju mirnije, što im daje priliku da aktivno sudjeluju u dnevnim aktivnostima, brže i uspješnije uče i razvijaju se u samosvjesne i sigurne individue.

Kvalitetna nosiljka, osim što će potaknuti vašu bebu da bude dio zajednice već od prvog dana, podržat će i zdrav motorički razvoj. Roditelju će, s druge strane, omogućiti slobodne ruke i savršen raspored tereta bez suza i gubljenja vremena. U svakom slučaju, nosiljka je predmet koji doista uljepšava, olakšava i opušta svaki trenutak predivne simbioze roditelja i bebe. 

Sinonim za takvu kvalitetnu i udobnu nosiljku, roditelji već znaju, je Pixiekid©. Nosiljke koje je dizajnirala mama za mame i tate, uz podršku stručnjaka psihologa, ortopeda, fizijatara i pedijatara, osvajaju srca roditelja i beba i postaju nezaobilazan rekvizit koji doslovno "spašava živote".

Pixiekid© nosiljke prilagođene su bebama od rođenja, pa sve do mlađe vrtićke dobi, rađene od odabranih prirodnih materijala, i ergonomski dizajnirane. Uz svu tehničku podršku koju imate sa svojom Pixiekid© nosiljkom, izvrsnost vizualnog dizajna svake kolekcije, još jednom stavlja Pixiekid© na vrh trona ultimativno modernog, zabavnog dizajna, koji zadovoljava svačiji ukus, jer se paleta uzoraka kreće od neizbježnih dječjih, do sjajnih super odraslih, da nam ponekad stvarno bude žao što je Pixiekid© nosiljka samo najbolja nosiljka na svijetu, i nije više od ultimativne nosiljke.

Sve o nošenju, baby handlingu, zdravom razvoju beba i djece, kao i novu kolekciju sling i mei tai nosiljki pogledajte na službenoj stranici www.PixieKid.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije