Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savjeti iz prve ruke

Ona je 35-godišnja majka šestero djece. Evo koja je tajna njezina dobrog izgleda

Deborah Goodman
Foto: deborahgoodman80/ Instagram
1/9
03.08.2015.
u 19:03

U jednom intervjuu Deborah je otkrila neke trikove kojima održava liniju, a glavni joj je savjet – planirajte unaprijed što ćete jesti.

Kada pogledate fotografije 35-godišnje Deborah Goodman, vjerojatno ćete dobiti inspiraciju za vježbanje, pogotovo kada tome dodamo da je iza nje šest poroda. Deborah je bivša profesorica koja sada radi kao osobna trenerica te je redovita na Bikini Open natjecanjima.

U jednom intervjuu Deborah je otkrila neke trikove kojima održava liniju, a glavni joj je savjet – planirajte unaprijed što ćete jesti. – Moja je najdraža poslastica jogurt, a jelo s kojim ''varam'' su cheeseburger i krumpirići. To jedem svakih sedam do devet dana – rekla je ova majka šestero djece i otkriva kako svakog dana jede piletinu, a uvijek izbjegava pizzu.

Deborah savjetuje da uvijek sa sobom ili u automobilu imate kekse od riže ili orašaste plodove kako biste se ''spasili'' od jedenja nezdrave hrane dok ste u žurbi. – Moja djeca mi održavaju motivaciju, želim im biti primjer i usmjeriti ih na zdrav način života – rekla je Deborah i dala savjet majkama kako da se vrate u formu. – Volite sebe unatoč preprekama, imajte na umu da će biti uspona i padova, uspjeha i neuspjeha. Dajte sve od sebe da postignete rutinu i da je se držite. Postavite si cilj, a kada ga postignete, postavite si novi – rekla je Deborah i dodala da se tijekom loših dana inspirira porukama drugih mama.

– Znam da sam ja inspiracija drugima, ali to je dvosmjerna ulica. Kad si majka, lako te zaokupe djeca, život, posao, druge aktivnosti... Važno je imati svoj identitet i živjeti ga. Znam osobno da su sretna i moja djeca i suprug kada sam ja sretna – rekla je.

Deborah kaže kako je nevjerojatno vidjeti što prehrana i vježbanje čine za fizičko i za psihičko stanje.

– Kada se osjećate dobro, prenosite to na druge – kaže Deborah.

>> Lucija Grmuša: Vjerujem da posjedujem seksepil i dobro se osjećam u svom tijelu

>> Mada Peršić: Zašto sam se skinula gola

>> Mislili su da je riječ o Photoshopu, a onda su se nemalo iznenadili: Ovako je Khloe ušutkala hejtere!

Komentara 27

TR
Trnjanec
20:18 03.08.2015.

Hm, nije mi prošao komentar, pa da probam ponoviti iz sjećanja. Dakle, ako je imala love za silikončuge i hormonalnu terapiju, onda je vjerojatno imala love i za dadilju i spremačicu. Ne'š ti problema u takvim uvjetima baviti se "odgojem" svoje djece.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:28 03.08.2015.

U Hrvatskoj postoje žene koje rode i izgledaju normalno i postoje one što se raskvasaju i izgledaju kao krumpir cijeli život dalje ..

UF
ufrm
19:42 03.08.2015.

Ovo je teska hormonalna terapija us pro tretman .... Clanak uopce nema veze sa realnoscu jer tko se god bavi BB zna da je ovdije pizza najmanji problem :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije