Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radite u vrtu

Obrađujte vaše cvijeće za jači imunitet i srce

vrtlarenje
Foto: Thinstock
10.08.2014.
u 20:00

Vrijeme je da se bacite na radove u vrtu. Bilo da imate kuću s vrtom ili da uzgajate balkonsko cvijeće na terasi, od ovih radova možete imati višestruku korist...

Vrijeme je da se bacite na radove u vrtu. Bilo da imate kuću s vrtom ili da uzgajate balkonsko cvijeće na terasi, od ovih radova možete imati višestruku korist.

Jačanje imunološkog sustava

Kontakt s mikroorganizmima u različitim tipovima zemljišta stimulirat će obrambene snage vašeg imunološkog sustava. To znači da ćete biti sposobniji izboriti se s prehladama, infekcijama, kao i s puno ozbiljnijim bolestima.

Dobrobit za srce i krvne žile

Boravak na zraku od neprocjenjivog je značaja za rad srca, krvnih žila, ali i živčanog sustava. Kisik im pomaže da učinkovitije rade, pa možemo reći da su fizički poslovi na svježem zraku odlična prevencija bolesti krvnog i živčanog sustava.

Opuštanje i oslobađanje od stresa

Njegovanje biljaka pravi je način da skrenete misli sa svakodnevnih briga i problema. Osim toga, ako satima radite u vrtu, prirodno je da ćete se umoriti, pa ćete nakon toga puno ljepše i mirnije spavati.

>>Vrtlarenje će vas opustiti, ali i sagorjeti kalorije. Izađite u prirodu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije