Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mame i tate

Objavljujte statuse, fotke i povežite se s drugim roditeljima na Klokanici!

klokanica
Foto: Screenshot
1/3
24.04.2014.
u 10:30

Povezivanje s prijateljima i ljudima sličnih interesa, dijeljenje iskustava i sadržaj prilagođen potrebama korisnika glavne su prednosti zajednice na portalu Klokanica.hr

U roditeljstvu su već od razdoblja planiranja obitelji i trudnoće iskustva drugih uvijek dobrodošla, a često nam je, čak i više od praktičnih savjeta, potrebno razumijevanje nekoga tko se nalazi u istoj situaciji ili nam dobro dođe podrška osobe koja je sve to već prošla. Sve je to do sada bilo moguće na forumu Klokanice na kojem su se neke mame povezale u prave grupe podrške, a novost na Klokanici – društvena mreža za roditelje i one koji će to tek postati, omogućuje još bolje međusobno povezivanje, druženje i razmjenu iskustava.

Roditelji i stručnjaci u izravnoj vezi

Društvena mreža Klokanice omogućuje roditeljima izravno povezivanje, dijeljenje iskustva, nedoumica i raspoloženja. U bilo kojem trenutku ovdje je moguće pronaći i brojne savjete stručnjaka kojima se direktno može postaviti pitanje. Također, korisnicima su dostupne informacije o iskustvima iz prve ruke  roditelja – kolumnista Klokanice te novinarski članci redakcije koja daje svoj osvrt na teme o kojima roditelji raspravljaju.

Virtualni svijet po vašoj mjeri

Na temelju informacija unesenih tijekom kreiranja osobnog profila, korisnicima je dostupan sadržaj vezan za fazu u kojoj se oni ili njihovo dijete nalazi, a novi preporučeni članci uvijek se mogu pronaći na personaliziranoj stranici. Pitanja i objavljeni statusi dostupni su svima unutar kruga prijatelja, a sve te informacije moguće je vidjeti i na osobnoj Naslovnici. Tu su i brojni zabavni i praktični alati pomoću kojih se može predvidjeti spol djeteta ili se mogu izračunati  plodni dani.

Unutar zajednice Klokanice korisnici uče jedni od drugih, pomažu si svojim znanjem i iskustvom te stvaraju svoj mali virtualni svijet pomoću informacija i sadržaja prilagođenog njihovim trenutačnim potrebama i interesima. Bez obzira na to planirate li imati dijete, očekujete li ga ili je vaše dijete već školarac, ovdje ćete pronaći odgovore na pitanja koja vas zanimaju te dobiti podršku ostalih članova!

Za lakše upoznavanje i snalaženje unutar zajednice Klokanice, KRATAK VODIČ na jednostavan će vam način objasniti osnovne elemente i funkcionalnosti. Isprobajte novu društvenu mrežu Klokanice i javite nam svoje komentare!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije