Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatni seminar

Nemojte čekati Novu godinu kako biste donijeli nove odluke i promijenili loše navike

Pušenje
Foto: Thinkstock
28.08.2015.
u 10:40

Koliko ste puta odlučili prestati pušiti, skinuti suvišne kilograme, početi vježbati, prestati jesti slatko, hraniti se zdravije...?

Ako se ujutro budite s težinom, kao da sizifovski gurate kamen uzbrdo, a on se stalno vraća, to bi mogao biti znak da je vrijeme za promjenu ustaljene rutine i uvođenje nekih novih navika u život. Mijenjati navike i način ponašanja iziskuje vremena i strpljenje. Budite spremni da ćete na tom putu posrtati i nemojte se utrkivati s vremenom. Dobar dio informacija i stvari kojima smo okruženi posve su nam nepotrebne. Proberite ih, odbacite sve nevažno, suvišno, sve što opterećuje i guši.

Taj put sigurno neće biti lak, no mi ćemo vam u tome pomoći. Večernji list, Ordinacija.hr i edukacijska kuća Praktikum sustavi organiziraju seriju interaktivnih radionica "Moje nove navike". U utorak, 8. rujna u 18 sati održat će se besplatni uvodni seminar, a naš certificirani nlp trener, Toni Babić, odgovorit će na sva vaša pitanja i pokazati vam na koji bi način trebao teći proces promjene vaših navika. Besplatni seminar održat će se na adresi Oreškovićeva 6H/1.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 7. rujna do 15 sati na mail nlp@vecernji.net ili broj telefona 01 6300 785.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije