Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
halo, doktore!

'Nakon poroda imam krvarenje dvaput mjesečno'

Žena u krevetu s bolovima
Foto: Thinkstock
22.01.2015.
u 15:17

Naši liječnici savjetuju kako čuvati zdravlje, liječiti se, olakšati tegobe... Posjetite internetsku stranicu ordinacije i postavite pitanje liječnicima: www.ordinacija.hr/halo-doktore

Imam 24 godine i rodila sam prošle godine. Prvu menstruaciju dobila sam dva mjeseca nakon porođaja. Sad nakon 6 mjeseci događa mi se da imam krvarenje dva puta u mjesec dana, u razmaku od 10-15 dana. Porođaj mi je bio jako težak (12 sati), dobila sam i drip i epiduralnu i nakon porođaja posteljica nije spontano izašla, nego sam završila u općoj anesteziji na vađenju posteljice. Naručena sam 28. siječnja kod ginekologa, ali me zanima vaše mišljenje.

Odgovara Matilda Mladinić, dr. med., spec. ginekologije i porodništva

Način na koji je porođaj završen, anestezija i ostalo nemaju utjecaj na ritam ciklusa. Imate nekakav hormonalni poremećaj koji je doveo do poremećaja ciklusa. Je li uzrokovan stresom, nekom cistom na jajniku, poremećajem rada štitnjače... to će se pri pregledu i na osnovi eventualno potrebnih laboratorijskih nalaza razjasniti. Vjerojatno će vam ginekolog propisati neke hormonske tablete radi regulacije menstruacije.

>>Ima 24 godine i 3 godine boluje od teške depresije i anksioznosti

>>Uspješno svladajte strah od visina

Komentara 2

PA
Paton
15:41 22.01.2015.

to ti je čista matematika trebala si rodit 24 puta 2 u 48-oj godini

Avatar @promatrač
@promatrač
16:05 22.01.2015.

Moraš uzimati Vitex agnus-castus i problemi će nestati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije