Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Najpopularnije dijete za mršavljenje

Djevojka na plaži
Foto: Thinkstock
1/9
30.06.2016.
u 13:19

Iako dijeta znači da sebi oduzimamo mogućnost da pojedemo nešto slatko ili masno, kada god to poželimo, ne mora značiti da nam dijetalna prehrana mora biti odbojna.

Odabrati dijetu za mršavljenje jednako je teško kao i pridržavanje te iste dijete. Prije svega, kod odabira dijete treba pripaziti da vam namirnice koje se najčešće koriste nisu mrske jer će samim time biti previše teško držati se rasporeda prehrane, koje ta dijeta nalaže.

Iako dijeta znači da sebi oduzimamo mogućnost da pojedemo nešto slatko ili masno, kada god to poželimo, ne mora značiti da nam dijetalna prehrana mora biti odbojna.

Upravo zato, važno je izabrati dijetu koja je najviše prilagođena vama te koja u svom rasporedu sadrži namirnice koje su vam drage.

Na portalu Kreni zdravo pročitajte  koja dijeta bi vama mogla odgovarati i kako je se pridržavati. 

>>Kraj brojenju kalorija, masti nisu opasne?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije