Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksperiment

Na mjesec dana se odrekao šećera i alkohola. Nije mogao vjerovati rezultatima!

šećer
Foto: Youtube Screenshot
1/2
08.10.2015.
u 17:20

U početku je, kako sam priznaje, bio nervozan i čangrizav te je konstantno osjećao želju za slatkim. No što je vrijeme više odmicalo, lakše je podnosio 'život bez poroka'.

Zbog današnjeg užurbanog životnog tempa i velike količine stresa, sve se više ljudi okreće zdravom životnom stilu. No hoće li zdravija prehrana zaista donijeti željene rezultate?

Agencija Lifehunters team, poznata po svojim viralnim videouracima, odlučila je provjeriti ovu tezu pa se tako njihov Sacha Harland na mjesec dana odrekao alkohola i hrane s dodanim šećerom.

U početku je, kako sam priznaje, bio nervozan i čangrizav te je konstantno osjećao želju za slatkim, no što je vrijeme više odmicalo lakše je podnosio ''život bez poroka''. Na kraju eksperimenta, rezultati su govorili sami za sebe.

– Nakon mjesec dana bez aditiva osjećam se bolje. Imam više energije i smršavio sam 3,6 kilograma. Smanjio sam tlak i razinu šećera u krvi, a razina kolesterola pala je za 8 posto – kaže Harland.

Video s njegovim eksperimentom dosad je pogledalo više od 3 milijuna ljudi, od kojih su mnogi odlučili krenuti njegovim stopama.

>> Light hrana? Razmislite još jednom!

Ključne riječi

Komentara 22

IS
istri
19:01 08.10.2015.

secer i Alkohol : otrov za tjelo. a ko to sam nezna onda sto taj covjek zna ?

DJ
djsebastijan
22:55 08.10.2015.

evo ja vec 20 g ekspirimentisem ispijajuci pive rezultat Sam skrsim cijelu gajbu!! Samo kome to moze bit zanimljivo?????

TH
than
23:54 08.10.2015.

Opet zanimljiv prijevod. U naslovu secer, a u tekstu umjetni secer (stogod to vec bilo u ovom kontekstu). Mada kako god okrenes i jedno i drugo je opasnije od alkohola. Alkohol svi smatraju opasnim, a secer mnogi ne smatraju za opasnim, ali sa vremenom je opasniji od alkohola, osim, ako se alkohol uzima u povecim kolicinama, odnosno zestica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije