Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključite se u natječaj

Mršavimo zajedno klub i Bigfish daruju vam 2 sklopiva bicikla

Bigfish sklopivi bicikl
Foto: Studio Moderna
1/3
19.09.2014.
u 08:59

Bigfish sklopivi bicikl idealan je za sve koji žele imati svoj bicikl uvijek pri ruci, zaštititi se od krađe bicikla ili voziti se na biciklu i kada su na putovanjima.

Kako bi običnu vožnju biciklom učinili zabavnijom, Mršavimo zajedno klub u suradnji s Bigfish-om poklanja vam 2 sklopiva bicikla. Pošaljite nam svoj kreativni odgovor na nagradno pitanje i sklopivi bicikl može biti vaš!

Pošaljite nam svoj odgovor

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju i osvojili Bigfish sklopivi bicikl vrijedan 2.999,000 kn, recite nam na koji bi se način on uklopio u vaš lifestyle i pošaljite nam vaš odgovor putem obrasca koji se nalazi ovdje.

Bicikl koji s vama može ići bilo gdje

Bigfish sklopivi bicikl idealan je za sve koji žele imati svoj bicikl uvijek pri ruci, zaštititi se od krađe bicikla ili voziti se na biciklu i kada su na putovanjima. Unatoč manjim kotačima, vožnja na ovom biciklu ista je kao i tradicionalnim gradskim biciklom. To omogućava odgovarajući omjer udaljenosti između ključnih dijelova bicikla (prednjih i stražnjih kotača, sjedala, rame i pedala), koji su u jednakom omjeru udaljenosti kao kod normalnih bicikla.

Ono što Bigfish sklopivi bicikl razlikuje od klasičnih bicikala jest to da ga možete jednostavno sklopiti i ponijeti sa sobom gdje god idete. Na taj način bicikl može postati vaš svakodnevni pratilac i dio vašeg modnog izričaja.

Pratite Petrina iskustva sa sklopivim biciklom

Članica Mršavimo zajedno kluba Petra Teklić nedavno je podijelila svoju priču o mršavljenju. Petra je uz pomoć Kluba uspjela smršavjeti 12 kg u 3 mjeseca. Kako bi i dalje živjela aktivno, odlučila je  svakodnevno voziti Bigfish sklopivi bicikl, a svoja će iskustva podijeliti s vama putem blogova koje će objavljivati na Zdravoj kravi u sljedeća dva tjedna. Prvi Petrin blog možete pročitati ovdje.

Ako i vi, poput Petre, želite imati vlastiti Bigfish sklopivi bicikl, sudjelujte u nagradnom natječaju i pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje putem obrasca koji se nalazi ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije