Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moje zdravlje

Znate li koji tip odmora je baš za vas?

Žena na odmoru
Foto: Thinkstock
1/11
27.06.2015.
u 08:00

Potražite danas luksuzni magazin Moje zdravlje na 100 stranica finog papira uz Večernji list za samo 5 kuna ili samostalno za samo 14 kuna!

Sporije reakcije, osjećaj iscrpljenosti na kraju radnog dana, razdražljivost, sve manje entuzijazma i pozitivne energije jasni su znaci umora kao i da je došao krajnji trenutak za planiranje godišnjeg odmora. Godišnje odmore ne treba preskakati, a dvotjedna doza opuštanja stvar je zdravlja. No, jeste li se ikada zapitali kako izgleda odmor baš po vašoj mjeri i koji tip opuštanja odgovara vašoj osobnosti?

- Ljudi se često pitaju kako je korisnije provesti odmor, pasivno ili aktivno. Čak, rekla bih, mnogi oko toga i griješe. Nijansi je puno, ali osnovni je savjet da pasivniji odmor više treba i koristi ljudima koji tijekom godine rade fizičke poslove, dok aktivni odmor, ispunjen laganim sportom, plivanjem ili vježbanjem preporučujem onima koji rade intelektualno, puno sjede i razgovaraju - objašnjava za magazin Moje zdravlje trenerica životnih i poslovnih vještina Tatjana Divjak.

Što treba znati o godišnjim odmorima, kako ga provesti kod kuće, kada je nabolje uzeti stanku i kako se pripremiti za odmor te kako odabrati onaj najbolji prema vlastitom temperamentu pročitajte u magazinu Moje zdravlje koji izlazi na čak 100 stranica finog papira, a koji možete kupiti uz Večernji list za samo pet kuna te samostalno za samo 14 kuna.

>> Subote Hrvaticama više nikada neće biti iste!

Foto: VLm

Komentara 3

DO
dommar36
10:11 27.06.2015.

letim

ČO
čokoladica
19:33 27.06.2015.

ja rusim borove, cemprese, cistim oko kuce i tko zna sto sve jos za svoja 2tjedna odmora...

ME
MeProMeWin
22:05 27.06.2015.

ja preferiram montenegro style

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije