Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
program

'Moje nove navike'

Edukativne radionice
Foto: Thinkstock
25.07.2015.
u 10:35

Oko 40% svega što radimo su automatske radnje duboko usađene u našu svakodnevicu.

Ukoliko želimo dobivati drugačije rezultate u poslu, roditeljstvu, fizičkoj kondiciji, zdravlju i drugim aspektima života – potrebno je promijeniti ono što radimo.

Oko 40% svega što radimo su automatske radnje duboko usađene u našu svakodnevicu.

Toliko da se često identificiramo s njima. No, mi zapravo nismo naše loše navike. Uz ispravne strategije možemo odbaciti pušenje, odgađanje, ovisnost o Internetu ili princes krafnama i zakoračiti u novu stvarnost u kojoj ćemo biti jednako zadovoljni životom.

Prijavite se već danas i prestanite biti robovi loših navika!

Termin programa: 15. 09. 2015. – 17. 11. 2015.

Trajanje: 10x2h (ukupno 20 sati)

Cijena: 1.599 kn + PDV

Pozivamo sve zainteresirane na besplatni uvodni seminar "Moje nove navike" kako biste iz prve ruke vidjeli na koji će način teći proces promjena vaših navika te kako biste imali priliku pitati voditelja programa sve što vas zanima.

Besplatni seminar će se održati u utorak, 8. rujna u 18h na adresi Oreškovićeva 6H/1 u trajanju od 2 nastavna sata.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije u ponedjeljak, 7. rujna do 15 sati na mail nlp@vecernji.net ili broj telefona 01 6300 785.

Jamstvo povrata novca u iznosu od 100% u slučaju otkazivanja edukacije 3 tjedna prije početka predavanja. Ukoliko navedeno razdoblje prođe, uplaćenu kotizaciju možete iskoristiti na nekom od sljedećih programa.

Fill out my online form.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije