Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Liječenje u najboljim svjetskim klinikama za 99 kuna mjesečno

bolnice
Foto:
1/2
PR
Autor
PR članak
09.07.2015.
u 08:00

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika

Mnogi od nas na zdravlje misle tek kad se razbole, a tada je vrlo teško držati konce u svojim rukama. Pronaći najbolje liječnike, dobiti najbolju zdravstvenu skrb, dobiti drugo liječničko mišljenje kada se bolest dogodi vrlo je teško i zato je vrlo važno o zdravlju misliti na vrijeme.

Vodeća hrvatska zdravstvena osiguravajuća tvrtka Croatia zdravstveno osiguranje za samo 99 kuna mjesečno nudi jedinstvenu policu zdravstvenog osiguranja BEST DOCTORS PLUS koja jamči liječenje u najboljim svjetskim klinikama i dobivanje drugog mišljenja najboljih svjetskih liječnika. To znači da je vaše zdravlje u najboljim rukama. BEST DOCTORS PLUS pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa od 1.000.000 eura godišnje, odnosno do ukupnog iznosa od 2.000.000 eura za vrijeme čitavog trajanja osiguranja. Time su pokriveni troškovi prijevoza za osiguranika i osoba u pratnji kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za boravak u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Hrvatsku.

Ako vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku najbolje svjetske klinike gdje je moguće obaviti liječenje te mogućnost liječenja i to za:
– Liječenje karcinoma
– Zahvat premoštenja koronarnih arterija
– Zamjenu ili rekonstrukciju srčanih zalistaka
– Neurokirurške zahvate
– Transplantacije organa

Kako do police BEST DOCTORS PLUS

BEST DOCTORS PLUS namijenjen je svim dobnim skupinama, djeci od 31. dana života i odraslima do 64. godine života na temelju ispunjenog zdravstvenog upitnika, bez dodatnih liječničkih pregleda. Promotivna mjesečna cijena za odrasle osobe je 99 kuna, za djecu 45 kuna, a do police možete na tri načina:

1.putem stranice www.czo.hr – dovoljno je upisati svoje podatke, u inbox vam stiže potvrda, a na kućnu adresu polica

2.pozivom na telefon 08005510

3.sklapanjem police s prodajnim agentom u svom domu ili u poslovnicama CZO/CO

*Svaki čitatelj 24sata stariji od 18 godina koji sklopi policu BEST DOCTORS PLUS dobiva na dar smartphone, a ponuda vrijedi do isteka zaliha. Osiguranici do 18 godina dobivaju na dar vaučer od 150 kuna za kupnju na mondo.hr.

Neke od vrhunskih svjetskih klinika u kojima se moguće liječiti ili dobiti drugo mišljenje po sklapanju police BEST DOCTORS PLUS:
– Cedars-Sinai Medicinski Centar: multidisciplinarna klinička i znanstvena ustanova smještena u Los Angelesu koja predstavlja centar izvrsnosti s više od 10.000 zaposlenika od kojih je više od 2.000 liječnika različitih specijalnosti.

– Brigham and Womens Hospital: najveća bolnica u Longwood medicinskom kampusu u Bostonu. Bolnica je ujedno i druga najveća nastavna baza Harvard medicinskog fakulteta sa 793 bolnička kreveta.

– Međunarodni institut za neuroznanosti u Hannoveru: pruža zdravstvenu zaštitu za cijeli niz bolesti povezanih sa živčanim sustavom s vrhunskim liječnicima i najboljom medicinskom tehnologijom u svijetu.

The Royal Hospital of London: osnovana je 1740. godine, a nova zgrada bolnice otvorena je 2012. godine i predstavlja najveću samostojeću bolničku zgradu u Europi. U sastavu bolnice nalazi se jedna od najvećih europskih dječjih klinika. U bolnici se nalazi 727 bolničkih kreveta i ukupno 26 operacijskih dvorana, a bolnica je najveći centar za traume u Velikoj Britaniji.

Cijene zahvata u svjetskim klinikama

Prosječni troškovi medicinskih zahvata u privatnim klinikama u Europi i SAD-u:

Operativni zahvat odstranjenja karcinoma 150.000 USD
Transplantacija koštane srži    200.000 – 450.000 USD
Premosnica koronarnih arterija    90.000 USD
Zamjena srčanog zaliska    100.000 USD

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?