Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna ljepote

Lana Klingor: U 20-ima je bilo lako dobro izgledati, danas se moram pomučiti

Lana Klingor
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/6
17.04.2014.
u 13:30

Moja su jedina “bolest” nokti koji baš uvijek moraju biti besprijekorno uredni

Lanu Klingor Mihić od početka karijere pamtimo po svježem, prirodnom izgledu i dobroj formi.

No danas, kaže, nije to tako lako kao u vrijeme E.T.-a.

– U 20-ima je bilo lako dobro izgledati, za što je dobrim dijelom bila zaslužna genetika, a dijelom povremeni odlasci u teretanu i skakanje na pozornici. Danas, u 34. godini i nakon dvoje djece, dobar izgled zahtijeva mnogo više truda.

Koliko se morate truditi da dođete u dobru formu nakon što ste rodili u listopadu?

– Dobila sam devet kilograma, a ostalo ih je gotovo sedam koji nikako nisu htjeli otići. Kako nisam imala vremena ni volje za znojenje u teretani, poslušala sam savjet prijateljice Maje Šuput i prepustila se stručnjacima u jednom zagrebačkom beauty centru.

Kreirali su mi program na najnovijem oxifatu u kombinaciji s medicinskom kavitacijom i intraderma aparatom koji daje fantastične rezultate.

Uz to, njihovi nutricionisti pripremili su mi plan prehrane koji je ugodan i ne iziskuje gladovanje.

Kako izgledaju vaši rituali ljepote?

Jako volim tretman s kisikom za lice u kombinaciji s matičnim stanicama, hijaluronom i vitaminima A, C, i E koji daje licu nevjerojatnu svježinu.

Ne šminkam se puno zahvaljujući trajnim trepavicama od nerca koje su odlično rješenje za žene koje ne vole mnogo šminke preko dana. Tada vam ne treba baš ništa osim malo rumenila i sjajila za usne.

Koji su neizostavni proizvodi u vašoj kozmetičkoj torbici?

To su rumenilo Sisley Orchidee, ruž za usne Diego Dalla Palma 44 i eventualno Diorova BB krema koja savršeno prekriva nepravilnosti na koži i istodobno je hidratizira.

Imate li favorite među proizvodima za njegu kose te kože tijela i lica?

Šampon Douglas, koji sadrži mango, vitamin B5 i keratin. Uz to koristim i Moroccanoil ulje jer je jednom riječju savršeno. Za lice već godinama koristim Sisley Hydra Global kremu i Decleor noćni balzam. Za njegu tijela, budući da imam jako suhu kožu, savršeno mi odgovaraju Palmersovi proizvodi koje sam otkrila u trudnoći. Biobaza je također jako dobra.

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

Postoji li nešto na vama što uvijek mora biti savršeno uređeno – lice, nokti, kosa?

Nastojim biti bez make-upa što je više moguće, no gotovo uvijek ću imati laganu BB kremu i malo rumenila. Kosa uvijek mora biti čista. Moja su jedina “bolest” nokti koji baš uvijek moraju biti besprijekorno uredni. O tome već godinama brine moja Martina i Studio M-Art.

>>Barbara Kolar: Jedem više manjih obroka, kakvo trčanje u četiri ujutro?

>>Kraljica estrade prava je sretnica: Vitku liniju ne mora održavati vježbanjem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije