Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURYA CENTAR

Kineska medicina pomaže, brine i razvija se poštujući čovjeka i njegovu prirodu

surya
Foto: Surya centar
1/3
31.07.2014.
u 12:40

Da biste obnovili svoje tijelo fizički, psihički i duhovno savjetujemo vam da posjetite Surya centar, prvi centar tradicionalne kineske medicine

Ljetni period treba iskoristiti za pripreme izvana i iznutra kako bismo što spremniji dočekali nove poslovne obaveze koje nas očekuju na jesen. Da biste obnovili svoje tijelo fizički, psihički i duhovno savjetujemo vam da posjetite Surya centar, prvi centar tradicionalne kineske medicine koji u širokom spektru svojih usluga nudi i razne alternativne terapeutske metode. Tradicija kineske medicine duga je više od 5000 godina, a upravo ćete u Surya centru pronaći tim  vrhunskih stručnjaka koji u širokoj paleti ponude brinu kako biste se što bolje osjećali.

Neke od metoda, razvijene u kineskoj medicini, koje možete pronaći u Surya centru, su akupunktura, Tui Na masaža, dijabetologija prehrane, pulsna dijagnostika…
Akupunktura je jedna od glavnih metoda tradicionalne kineske medicine. Radi se o terapeutskoj tehnici kojom se ubadanjem igala u specifične točke na koži pacijenta uspostavlja ravnoteža vitalne energije koja struji organizmom. Postoji li bolji način od pripreme za nove jesenske dane te poslovne i životne izazove?
Tui Na masažu preporučamo svima a pogotovo onima koji su godišnji odmor proveli aktivno u plivanju i drugim fizičkim aktivnostima te na taj način umorili svoje tijelo. Tui Na masaža koristi se uglavnom za cjelovit učinak na lokomotorni sustav (mišići, tetive, zglobovi). Masaže se izvode preko tkanine u ležećem položaju.
Važno je spomenuti i pulsnu dijagnostiku temeljenu na principima tradicionalne kineske medicine koju podupire tehnička pomoć nove tehnologije. Radi se s energetskim kanalima tijela, zbog čega se svrstava u vrstu funkcionalne dijagnostike. No ona nije ograničena samo na pretragu funkcija organa i meridijana nego omogućuje i sveobuhvatnu analizu interakcije organizma s vanjskim i unutarnjim svijetom te otkrivanje uzroka bolesti.

Osim terapija kineske medicine Surya centar osmislio je programe posebno prilagođene potrebama korisnika. Iz ponude izdvajamo: women esprit program (program namijenjen ženama svih dobnih skupina, s ciljem da im pomogne otpustiti stres, povećati samopouzdanje, pronaći unutarnji mir i poboljšati kvalitetu življenja u svim područjima), pre work program (vježbanje i relaksacija prije odlaska na posao), slim&fit program (program za postizanje i održavanje željene tjelesne težine), spine program (program za osobe s bolnom i ukočenom kralježnicom), relax&antistress programi (programi namijenjeni uvođenju novih, pozitivnih navika uživotni stil te obnovu/razvoj životne energije i potencijala)…
Kineska medicina pomaže, brine i razvija se poštujući čovjeka i njegovu prirodu.

Vođeni tom spoznajom i holističkim pristupom u Surya centru usmjerili su se na stvaranje okruženja u kojem svatko može dobiti pomoć - kako za tijelo, tako i za dušu, a ljeto je pravo vrijeme za to.

>>Otvoren Surya Center - prvi centar prirodnih terapija u regiji

>>Mjesto gdje energija kreira kvalitetu života

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije