Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trk u wc

Kako postavljate rolu toaletnog papira? Nije svejedno ako stoji – naopako!

Kolaž wc papir
Foto: Thinkstock
1/5
23.04.2015.
u 11:03

Dvojica muškaraca upustila su se u pravu "borbu argumentima" zašto je bolji jedan, odnosno drugi način postavljanja papira na držač

Koliko ste samo puta postavili rolu wc papira na držač i pri tome uopće ne razmišljajući "s koje strane" ćete ga okrenuti?

A možda ste među onima koji o tome uopće ne razmišljaju.

Ipak, mnogi o tome razmišljaju mnogo jer, tvrde, "nije svejedno".

Dvojica muškaraca upustila su se u pravu "borbu argumentima" zašto je bolji jedan, odnosno drugi način postavljanja papira na držač.

Najbolje ga je uvijek postaviti "od gore", kako ga i većina ljudi u svijetu, prema istraživanjima, i postavlja, smatra zagovornik ovog položaja.

Tvrdi da na taj način izbjegavate dirati zid ili držač papira, a to je, kaže, jako bitno zbog higijenskih razloga.

– Ne želite u WC-ima dirati ništa više od onoga što zaista trebate – poručuje. Osim toga, lakše je vidjeti gdje je početak papira, dodaje.

Da rola papira mora biti postavljena na ovaj način, slaže se i bivša glazbenica, a danas kako za sebe tvrdi, "profesionalna supruga i kućanica " Lisette, koja na svom blogu otkriva kako uvijek promijeni položaj role WC papira kada kod nekoga primijeti da stoji "naopako".

– Što ako je netko prije vas nemaran i "ostavio je" nešto na posljednjem listiću papira na roli. Vi to, naravno, nećete vidjeti jer papirna traka pada s donje strane, najčešće uza zid. Zato je najprirodnije da papir "pada preko role" – poručuje.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

>>Stavljate zaštitni papir na WC? Evo zašto je to potpuno beskorisno

Ključne riječi

Komentara 18

ZD
zdepar
13:25 23.04.2015.

očekuje se odluka vlade o ispravnom postupanju radi nemalih ušteda u rashodima države

Avatar Buljko
Buljko
15:05 23.04.2015.

Tko postavi WC papir tako da se gornja strana vrti "prema zidu" taj je gori od Hitlera!

Avatar f@nky
f@nky
13:16 23.04.2015.

besposlen pop i jariće krsti tako i ovi da imaju drugog posla nebi o glupostima razmišljali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije