Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Je li bolje upotrebljavati gel za tuširanje ili sapun? Doznajte odgovor

tuširanje
Foto: Thinkstock
1/7
06.05.2016.
u 08:55

Na glavi tuša, ako se redovito ne čisti, može biti veliki broj bakterija koje s vodom mogu dospjeti na vaše tijelo. Očistite taj dio tuša uz pomoć jabučnog octa.

Postoji mnogo tema kada je riječ o tuširanju. 

I dok neki smatraju da je potrebno tuširati se svakodnevno, čak i više puta na dan, dermatolozi savjetuju da se ne pretjeruje s tuširanjem jer se na taj način uklanja previše prirodne masnoće s kože tijela, što može lako prouzročiti dehidraciju kože i dermatitis

Treba biti oprezan i kada je riječ o samom tušu. Na glavi tuša, ako se redovito ne čisti, može biti veliki broj bakterija koje s vodom mogu dospjeti na vaše tijelo. Očistite taj dio tuša uz pomoć jabučnog octa. 

Istraživanja su potvrdila da je pranje ruku itekako "pola zdravlja" pa ih nemojte zaboravljati prati. Čak ako ih perete i sa samom vodom, smanjit ćete rizik od dijareje za čak 50 posto. 

A je li "pametnije" koristiti gel za tuširanje ili sapun? 

Odgovor potražite u videu...

 

>>Zašto ne biste trebali prati lice tijekom tuširanja 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije