Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspirirajte se!

Magazin koji će uljepšati vaš dom

Dom&Vrt Living
Foto: VL
1/10
12.08.2015.
u 17:00

Željeli biste napraviti kod kuće određene promjene, ali nemate ideja kako i od kuda uopće započeti? Bit će dovoljno da prolistate novi broj magazina Dom&Vrt Living i inspiraciji neće biti kraja!

Mjesečnik Dom&Vrt Living, koji za 14 kuna možete naći na svim kioscima u izdanju za kolovoz donosi više od 200 ideja za ljetno uređenje doma. U raskošnom editorijalu nadahnut ćemo vas na promjene u domu i to upravo prema mediteranskom stilu. Saznajte i što vam donosi najprecizniji vodič za kupnju i opremanje dječje sobe. Vjerujte nam, pomoću njega uredit ćete najkreativniji kutak kuće poput pravog profesionalca!

U našem luksuznom mjesečniku pronaći ćete i izbor najboljih fotoaparata, saznati kako uz minimalno ulaganje, tekstilom, možete napraviti make over neke od prostorija u svome domu te imati privilegiju zaviriti u dva predivna stana čije uređenje će vam, bez sumnje, biti vrelo inspiracije. Za ljubitelje gastro dijela pripremili smo pravi spacijalitet - pripremu zimnice po recepturi naših baka te donosimo recepte za domaći sladoled. Dakako, uz sve "alate" potrebne za pripremu. Svi zaljubljenici u vrtlarenje u novom Livingu pronaći će brojne korisne savjete o uzgoju voća i povrća u urbanim sredinama te kako se brinuti o najljepšim ljetnim cvjetnicama.

Jesmo li vas zainteresirali? Ne propustite novi broj LIVINGA za samo 14 kuna na svim kioscima!

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije