Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mršavimo zajedno klub

Izgubi kilograme i osjećaj se odlično – i to prije ljeta!

MZK
Foto: MZK
1/4
20.04.2015.
u 12:06

Kako biste postali član Kluba i dobili pristup svim pogodnostima, potrebno je proći jednostavan proces registracije sa specifikacijom trenutnog stanja tijela

Mršavimo zajedno klub osvanuo je u novom ruhu, a ako se učlaniš do ljeta ćeš i ti imati novo 'ruho' na plaži! Klub sadrži 420 individualno prilagođenih mediteranskih, kontinentalnih i vegetarijanskih jelovnika uz koje možeš uspješno izgubiti jedan kilogram tjedno, bez dijete, bez gladovanja i bez yo yo efekta! Pridruži nam se i reci konačno 'zbogom' suvišnim kilogramima!

Svaki tjedan jedan kilogram manje

Novi izgled stranice Mršavimo zajedno kluba omogućuje ti da sve potrebne informacija o zdravom i prirodnom mršavljenju pronađeš na jednom mjestu. Tu možeš pronaći jelovnike prema mediteranskom, kontinentalnom i vegetarijanskom tipu prehrane prilagođene baš tebi, tvojim energetskim potrebama i preferencijama, plan tjelovježbe, pomoć stručnjaka, podršku članova unutar Kluba i sadržaj uz koji ćeš zdrave navike usvojiti brzo i lako.

Ako se pridržavaš programa koji je prilagođen tvojim osobnim potrebama, ostvarit ćeš gubitak od pola do jednog kilograma tjedno. Unutar Kluba su ti na raspolaganju treninzi za početne i napredne vježbače, kao i naši stručnjaci - nutricionisti, treneri i psiholozi. Njima u svakom trenutku možeš uputiti pitanje, a unutar foruma Mršavimo zajedno kluba možeš komunicirati s drugim članovima, provjeriti kakva su njihova iskustva i pronaći dodatne informacije i inspiraciju.

Pridruži nam se, čekamo te u Klubu!

Kako biste postali član Kluba i dobili pristup svim pogodnostima, potrebno je proći jednostavan proces registracije sa specifikacijom trenutnog stanja tijela. Nakon registracije, bit ćete smješteni u odgovarajuću kalorijsku skupinu kako bi jelovnici i ostale pogodnosti bili što bolje prilagođeni vašim potrebama. Članstvo u Klubu plaća se na razini 3, 6 ili 12 mjeseci, a učlaniti se možete već za 47 kuna mjesečno!

Iskustvo korisnika: 31 kg manje u pola godine

''Nakon šest mjeseci programa u Klubu, lakši sam 31 kilogram, zadovoljniji sam i sigurniji u sebe. Sa 116 kilograma došao sam do 85 i pokušavam održavati težinu iz dana u dan trudeći se svaki slobodan trenutak iskoristiti za sebe i vježbanje'', otkrio nam je član Kluba Edon. Doznaj više o njegovom uspješnom gubitku kilograma.

Pod forumaškim nadimkom, Matko1 se pohvalio kako je u 6 mjeseci članstva u Mršavimo zajedno klubu izgubio 17 kilograma''Rezultat je fascinantan i moram se pohvaliti: 17 kila manje, 24 cm manje u struku, 11 cm manje u bokovima. Moje se tijelo vratilo u dimenzije iz mladosti, nema više trbušine, pun sam energije – sve u svemu iznad svih očekivanja.'' Matko1 je napomenuo kako jede pet puta dnevno te je nekadašnja snažna potreba za slatkim uvečer gotovo potpuno nestala. 

Više o uspješnom mršavljenju drugih članova Mršavimo zajedno kluba pročitaj ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije