Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
After summer

I poslije ljeta koža je 'žedna' posebnih tretmana

ulje
Arhiva
02.10.2010.
u 10:18

Odmor, sunce i more godili su kako duhu tako i tijelu, no njega za kožu povratkom s odmora nikako ne prestaje

Dok se godišnji odmori vjerojatno već sada čine dalekima koža s dolaskom jeseni sve više željna regeneracije.Upravo su iz tog razloga u Studiju za prirodnu njegu Orgona pripremili takozvane After summer tretmane kako bi na najljepši mogući način zaokružili sjećanja na svoj ljetni odmor.

Žudite li na primjer za obnavljanjem cijelog tijela onda je pravi odabir After summer body pakung. Kvalitetnim uljnim pakungom na bazi morske soli ovaj paung oslobađa kožu mrtvih stanica, omogućuje joj da diše te joj vraća zdrav tonus i sjaj. Morska je sol bogata mineralima, aminokiselinama i vitaminima, potiče izlučivanje štetnih tvari i suvišne tekućine iz kože i potkožnog tkiva te ima anti age učinak. Uljna mješavina eteričnih ulja naranče, mimoze i ruže geranije potaknut će regeneraciju i jačanje tonusa, a bazno ulje sezama, djelovati na izbacivanje toksina i hidratizirati kožu.

Za one pak skloniji masaži preporuča se After summer body glow kroz koju se kvalitetnim uljnim pakungom na bazi morske soli koža oslobađa mrtvih stanica te joj se vraća zdrav tonus i sjaj. Masaža eteričnim uljima naranče, vanilije i skupocjene ruže obnavlja stranice i hidratizirati kožu, oslobađa napetosti i pojačava cirkulaciju, a prekrasan opuštajući miris, poput najfinijeg parfema, podsjetit će vas na ljetne užitke.

Tu je i masaža tijela Sunset koja će pridonijet dobrom raspoloženju i ojačati imunološki sustav. Aromamasaža eteričnim uljima kamilice, lavande, bergamota i ruže geranije u kombinaciji s hranjivim uljima badema i sezama doista je doživljaj jer opušta, daje koži vlažnost, čuva zdravlje i vitalnost organizma te daje posebnu ljepotu koži.  Žudite li pak za kvalitetnom njegom lica s prirodnom i kvalitetnom  kozmetikom tretman Dr.Hauschka After summer face pravi je izbor jer licu vraća sjaj i pomaže koži da ponovno uspostavi ravnotežu.

Samo za naše čitatelje Večernji.hr i Studio za prirodnu njegu Orgona pripremili su nagradnjaču koja je najsretnijim čitateljicama donijela mogućnost uživanja u blagodatima ovih masaža iz prve ruke. Masažu Sunset osvojila je Mirta Maršić iz Zagreba, a Dr.Hauschka After summer face tretman Tamara Đidara iz Zagreba. Čestitamo sretnim dobitnicama, a svima ostalima više sreće želimo već u idućoj nagradnjači.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije