Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva anketa

Hoćete li nakon ovoga sjesti na školjku u javnom WC-u?

javni vc
Foto: Screenshot
1/2
13.12.2014.
u 13:34

- Sjedenje na WC školjci u javnom toaletu neće uzrokovati infekciju. Brojne bakterije koje se nalaze na njoj, ali i u ostatku toaleta, nisu tako lako prenosive na kožu, rekao je profesor

Sjedenje na javnom WC-u nikako ne može biti štetno za vaše zdravlje, otkrila je to ekipa BuzzFeeda, a sve nakon što su proveli manju anketu među ljudima, upitavši ih sjede li na javnom WC-u i zašto ne.

- Ne, naravno da ne, odvratno je, rekla je jedna od ispitanica. Druga je otišla korak dalje i dodala kako je to riskantno. - Ne igram se sa takvim stvarima, oprezno će jedna od ispitanica.

No, je li to ikako opasno po zdravlje? Profesor William DePaolo tvrdi da nije! - Sjedenje na WC školjci u javnom toaletu neće uzrokovati infekciju. Brojne bakterije koje se nalaze na njoj, ali i u ostatku toaleta, nisu tako lako prenosive na kožu, rekao je profesor. Nadodao je da je važno održavati higijenu u smislu pranja ruku poslije korištenja toaleta.

>>U krizi svi žele čistiti gradske javne WC-e za 9 milijuna kuna

>>Čisteći javni WC pronašla 3000 kuna - i vratila ih vlasnici

Komentara 4

LI
lixeGZ
19:17 13.12.2014.

poznam žensku koja malu nuždu može obaviti i stojećki. veli nije jedina. čak i bolje nacilja od mene. veli da nije dugo uvježbavala, da je sve stvar tehnike. i da, stvarno je ona, nije on.

Avatar Proleter
Proleter
15:21 13.12.2014.

Profesor je u pravu. Ja sam sto puta sjeo na dasku u javnom WC-u bez ikakvih posljedica. Doduše uvijek obrišem dasku prvo mokrim, pa suhim papirom i onda još poslažem papira na samu dasku.

NE
Neonacionalist
18:41 13.12.2014.

Ja nikad nisam ni pokušao sjesti na školjku javnog zahoda nego sam uvijek obavljao veliku nuždu iz čučečeg položaja , navikao sam se na čučavac još u vojsci pa mi to nije predstavljao nikad problem dok shvačam da nekima može koji nemaju tu praksu . A dodatna prednost muškaraca je što malu nuždu mogu lako obavljati iz stoječeg položaja dok žene tu opet moraju zauzeti sjedeči položaj .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije