Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Graviola Premium: Prirodni poticaj oporavku narušenog imuniteta

Graviola Premium (1)
Foto: Graviola Premium
1/3
PR
Autor
PR članak
03.09.2013.
u 08:45

Djelovanje Graviole Premium posebno se učinkovitim pokazalo kod pacijenata koji se liječe od raka kemoterapijom i zračenjem.

Naš imunitet je prva i posljednja linija obrane koja nas štiti od infekcija, upala, te uništavanjem abnormalnih stanica sprečava nastajanje malignih bolesti.

Stoga je velika novost što je od sada u Hrvatskoj dostupna Graviola Premium, jedan od najsnažijih prirodnih poticaja imunitetu koji dolazi iz srca amazonske pašume.

Graviola Premium je gotovo jedinstven primjer kada je u pitanju učinak na naš imunitet. Njene aktivne tvari snažno i učinkovito oporavljaju narušeni i oslabljeni imunološki sustav.

- Djelovanje Graviole Premium posebno se učinkovitim pokazalo kod pacijenata koji se liječe od raka kemoterapijom i zračenjem. Upravo u tom periodu Graviola Premium izuzetno osnažuje oslabljeni imunitet pacijenata - istaknuo je prof. dr. sc. Ante Bolanča, spec. radioterapije i onkologije.

Profesor Bolanča preporučuje i preventivno korištenje Graviole Premium jer, zahvaljujući velikoj prirodnoj koncentraciji acetogenina, snažno podržava optimalno funkcioniranje imunološkog sustava i pomaže mu da se uspješnije brani od svih patogena koji ga mogu oslabiti.

Blagotvorni učinak na imunitet ljudskog organizma rezultat je jedinstvene prirodne kombinacije bioaktivnih tvari annona acetogenina i bogatog izvora antioksidansa. Znanstvena istraživanja stručnjaka sa Purdue Sveučilišta u Indiani (odjela Medicinske kemije te Molekularne farmakologije) potvrdila su blagotvoran učinak acetogenina na imunološki sustav.

Terapijska doza za pacijente koji prolaze tretman kemoterapije je tri puta po jedna mjerica na dan, dok je za održavanje snažnog imuniteta dovoljna jedna mjerica.

Graviola Premium je jedinstveni proizvod sačinjen isključivo od najkvalitetnijih listova Graviole koji visokom koncetracijom aktivnih tvari garantiraju najsnažniju podršku oporavku oslabljenog organizma.

Graviola Premium dostupna je u svim boljim ljekarnama, a naručiti je možete i na www.graviola-premium.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?