Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav ste tip

Donosite li odluke brzo ili ste skloni razmišljati? Doznajte jeste li introvert ili ekstrovert

par
Foto: Thinkstock
25.11.2014.
u 08:04

I dok introvertirana osoba više voli obaviti nekoliko poslova, a zatim otići kući i odmoriti se, ekstroverti mogu letjeti s posla na posao (obično površno)...

Ljudi ovako različite prirode često se međusobno privlače.

No, kada se to ipak ne dogodi, evo što trebate učiniti...

Donošenje odluka

Introverti razmišljaju o izborima, dok su ekstroverti skloni brzim odlukama. Da bi obje strane bile sretne, razgovarajte o pitanju koje trebate riješiti, pa sljedeći dan iznesite prijedloge za konačnu odluku.

Tempo

I dok introvertirana osoba više voli obaviti nekoliko poslova, a zatim otići kući i odmoriti se, ekstroverti mogu letjeti s posla na posao (obično površno) i još uvijek imati energije za izlazak nakon radnog vremena. Razmislite o tome da najvažnije poslove obavite zajedno, a da se zatim posvetite onom što je vama važno – bilo da je to odmor kod kuće ili neki drugi posao.

Stanke

Za introverte stanke i prekidi u poslu često su iritirajući, dok ekstroverti uživaju u pauziranju. U slučaju da ste introvert i potrebno vam je da se koncentrirate, recite svom partneru (ekstrovertu) da vam je nužno određeno vrijeme da nešto napravite, a poslije mu se pridružite. Da bi obje strane bile sretne, razgovarajte o pitanju koje trebate riješiti, pa sljedeći dan iznesite prijedloge za konačnu odluku

>>Ovo su pet razdoblja u godini kada smo najtužniji

>>Što više dijelite pozitivu, više ćete je dobiti u životu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije