Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava labudica

Dok je imala 140 kila muškarci su je zvali odvratnom, a sad ih vrti oko malog prsta

Hazel
Foto: Instagram
1/6
30.08.2014.
u 18:23

Hazel Dyson u bitku s kilogramima krenula je sa 22 godine, a svoj 26. rođendan dočekala je sa 80 kilograma manje.

Kad danas pogledate 27-godišnju Hazel Dyson vjerojatno vam nikad ne bi palo napamet da je lijepa djevojka nekad težila nevjerojatnih 140 kilograma.

Krhka djevojka iz gradića Huddersfielda u Velikoj Britaniji danas nema ni grama sala, a nevjerojatna preobrazba dogodila se zbog - ljubavi. Točnije, zbog nedostatka iste.

Hazel naime nikad ranije nije imala dečka. Štoviše, bila je predmet izrugivanja. Nikad se nije poljubila s dečkom, a bila je i djevica.

- Bila sam nevina i dojadilo mi je da me svi muškarci gledaju ispod oka. Dobacivali su mi da sam odvratna i ogromna, ispričala je za Daily Mail.

Kad je krenula u bitku s kilogramima bile su joj 22 godine, a svoj 26. rođendan dočekala je sa 80 kilograma manje.

Danas nosi konfekcijski broj 38 i ima oko 60 kilograma, a kilogramima su nestale i loše prehrambene navike. Posramljena zbog svoje težine i izgleda tugu je hranila pizzama, čokoladnim slasticama, dostavom kineske hrane, ležeći pred TV-om ili uz Facebook, piše Daily Mail.

Otrijeznio ju je liječnik prijetnjom da će joj, ako ovako nastavi, do 30. morati ugraditi umjetni kuk. Svake godine, kako bi joj se približavao rođendan, rekla je samoj sebi da je to godina u kojoj će napokon pronaći dečka.

Foto: Facebook/ Naš potok

- Nisam željela da mi dođe 30. rođendan, a da ja još nisam iskusila pravu ljubav, ispričala je djevojka. Prijavila se na jednu stranicu za online spojeve i još uvijek strahovala da će je muškarci odbaciti zbog izgleda, iako je do 26. rođendana već riješila sala.

- Svaki put kad bih se ulogirala, pronašla bih novi poziv za spoj. Nisam mogla vjerovati, nastavlja. Nekolko mjeseci kasnije, napokon je upoznala svog prvog dečka. Razišli su se nakon devet mjeseci veze, ali Hazel je svoju misiju - ispunila.

>>Pogledajte kako je 26-godišnja učiteljica uspjela skinuti 25 kilograma u sto dana!

Komentara 15

Avatar future Gohan
future Gohan
21:57 30.08.2014.

Svaka čast. Sam živim fitt načinom života, i eto, moja podrška. I meni je danas puno draže kad ljeti plažom prošećeš i vidiš ženske poglede na sebi, a mnogo puta ljubomorni dragi s škembicom i večim sisama od nje kuva pokraj... Iskreno ne vježbam zato, ali to je normalna popratna pojava, imati zdravo i "uglancano tijelo" nosi i poglede za sobom. Izgledati dobro, živjeti zdravo, biti u formi, moj poziv i zato palac gore tebi, by

DU
Deleted user
20:49 30.08.2014.

Ne kužim ove koji kažu da je štrkljava i bolje da ljulja. Nije bila nesimpatična ali za moj ukus samo prijateljstvo jer mi mali ne reagira na debele.

Avatar pavle27
pavle27
19:46 30.08.2014.

bolje da ljulja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije