Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC Sestre milosrdnice

'Dani otvorenih vrata' za sve buduće majke, trudnice i njihove partnere

trudnoća,trudnica
Foto: Thinkstock
1/7
05.05.2016.
u 09:29

Trudnice i njihovi partneri moći se tijekom ovog razdoblja družiti s primaljama i potražiti od njih odgovore na pitanja o trudnoći, porodu, babinjama, dojenju i svemu što zanima ili muči svakog budućeg roditelja.

Povodom Međunarodnog dana primalja koji se danas obilježava, 5. svibnja, u Klinici za ženske bolesti i porode, u KBC-u Sestara milosrdnica u Zagrebu, održavaju se "Dani otvorenih vrata rodilišta" do 13. svibnja 2016. 

Trudnice i njihovi partneri moći se tijekom ovog razdoblja družiti s primaljama i potražiti od njih odgovore na pitanja o trudnoći, porodu, babinjama, dojenju i svemu što zanima ili muči svakog budućeg roditelja. 

Primalje pozivaju sve zainteresirane buduće roditelje da dođu u prizemlje u čekaonicu Trudničke ambulante radnim danom od 07h do 15h te na treći kat u Zavod za porodništvo od 08h do 19h. 

>>VIDEO Istina ili laž: Uništavaju li se zaista zubi za vrijeme trudnoće

Komentara 1

MA
MarioG
13:40 05.05.2016.

Jel je dozvoljen dolazak i budućih očeva ili samo partnerima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije