Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremite se za ljeto

Čudesni napitak s kojim ćete u četiri dana izgubiti deset centimetara u struku

napitak, limun, krastavac, limunada
Foto: Thinkstock
04.03.2019.
u 16:37

Nutricionistkinja Cynthia Sass osmislila je dijetalni napitak kojim već nakon četiri dana možete skinuti nekoliko kilograma i izgubiti čak 10 centimetara u struku

Nutricionistkinja Cynthia Sass osmislila je dijetalni napitak kojim već nakon četiri dana možete skinuti tri kilograma i izgubiti čak 10 centimetara u struku. Naravno, ako se u ta četiri dana zdravo i uravnoteženo hranite i ne trpate u sebe slatkiše, grickalice te masnu i visokokaloričnu hranu.

Za čudesni napitak potrebne su vam sljedeće namirnice:

  • 8 čaša vode (čaša od 250 ml)
  • jedan krastavac
  • jedan limun
  • 12 listića mente
  • jedan komadić svježeg đumbira (ili jedna žlica đumbira u prahu)

Limun dobro operite, isijecite na kolutiće i ubacite u vodu. Krastavac ogulite, nasjeckajte na kolutiće i također ga dodajte u vodu. Dodajte i listiće mente te narezani đumbir. Sve dobro pomiješajte, poklopite i stavite u hladnjak preko noći. Idući dan tijekom cijelog dana pijte taj pripravak, a navečer napravite novi za idući dan. Čarobni napitak pijte bar četiri dana i rezultate ćete odmah vidjeti.

napitak, limun, krastavac, limunada
1/6

Ovo su simptomi koji će vam ukazati da imate problema sa srcem

 

Komentara 40

LI
livoguza2
17:39 01.06.2015.

Peti se dan sigurno umire.

KR
krmpaza
17:28 01.06.2015.

čim čujem riječ "nutricionist" odmah izgubim 10cm u struku od trenutnog proljeva

QQ
qqqqqqq
16:20 01.06.2015.

Majko mila, kakvo dno od novinarstva :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije