Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu se 'vezati'

Ovo su tipovi muškaraca koji će uvijek varati

Muškarac
Foto: Thinkstock
1/8
29.08.2016.
u 23:35

Čak je nekoliko tipova muškaraca kojima je skakanje iz veze u vezu sasvim normalna stvar.

Ako se pitate kakvi su to muškarci koji se 'ne mogu smiriti', imamo odgovor. 

Čak je nekoliko tipova muškaraca kojima je skakanje iz veze u vezu sasvim normalna stvar. 

Koji su to pokazatelji da pored sebe imate muškarca kojeg nećete moći dugo zadržati?

Odnos s majkom

Muškarci "mamini sinovi" mogu biti zaista naporni. No, oni koji imaju hladan odnos sa svojom majkom teško će ostati vezani uz jednu osobu i vezu. Prepoznat ćete te znakove ako obratite pozornost na njegov odnos s majkom. Ako se ne brine i ne poštuje svoju majku, zove je rijetko, razgovara s njom kao s nekim koga je upoznao na cesti, nerijetko i na nju povisi ton, vrijeme je da se suočite s istinom. Ako ne poštuje svoju rođenu majku, vjerojatno neće ni vas. Čast iznimkama. 

Tajnovit je

Možda vas je upravo ta tajnovitost i mističnost kod njega privukla na početku, ali ako je tajnovit gotovo uvijek, to je znak za uzbunu. 

Šarmer

Vas je osvojio, ali vjerojatno osvaja i druge. On je "šarmer s pedigreom" i osvajanje i zavođenje je u njegovom karakteru. A može li se zadržati samo na zavođenju i kada je u vezi? 

Mora znati gdje ste vi, ali krije gdje je on

Muškarac koji mora stalno imati pod kontrolom gdje se nalazite u svakom trenutku i do kada ćete tamo biti. Istovremeno ne otkriva svoju lokaciju niti vam želi reći s kim je. Ma koliko se trudili doznati. To je taktika muškarca koji vara, kako bi se osigurao da ne "naletite negdje na njega". 

>>Ovo su tajne koje muškarci nikada neće otkriti svojim partnericama

Komentara 6

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
15:55 30.08.2016.

Hm, nekad sam poštovao žene i divio im se. Danas su se one pretvorile u muškarce, amibicioniste, konzumente i mojih i svojih prava, direktorice svemira. Zato, čim ih više prevariš i iskoristiš, vratio si više ravnoteže u prirodu. One koje nisi uspio iskoristiti i tako i tako koriste moderne tehnologije i bezosjećajne su, osim sa svojim vibratorima na baterije, na koje nakon čina, - viču.

RI
Ringo
16:05 30.08.2016.

Koji promašaj od članka. Tko je pošten taj ne vara i točka. Znači poštenje je ključ, a ne ovo i ono.

Avatar nekakav
nekakav
07:21 30.08.2016.

evo, ja sam danas prevario prodavačicu.... ušao sam onak tajnovit, rekao da me mama poslala, usput je još i malo pohvalio kak danas ujutro lijepo izgleda, i pitao je otkud je, jer hoću znati gdje je... kad vidim da jeje autor teksta neka žena, odmah počnem zamišljati kakav život vodi, kad piše ovakve stvari. društvo joj čine 'prijateljice' koje o muškarcima čuju iz druge ruke. i tako stvaraju svoju sliku o nekim ljudima, u ovom slučaju muškarcima, kao nekim stvarno teškim krimosima, a one, jadni cvjetići, sirote, su tako dobre, umilne, pametne, jesam li već rekao dobre.... ah, ta 'štampa'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije