Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski dan nepušenja

Besplatan pulmološki pregled

pušenje
Foto: Frank May/DPA/Pixsell
1/4
31.05.2016.
u 12:13

Pregled uključuje: rtg snimku pluća, spirometriju, mjerenje kisika u perifernoj krvi i mjerenje ugljičnog monoksida u izdahnutom zraku.

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo i Poliklinika za bolesti dišnog sustava u Prilazu baruna Filipovića 11, pozivaju pušače i bivše pušače na Dan otvorenih vrata 31. svibnja 2016., povodom Svjetskog dana nepušenja, na besplatan pulmološki pregled od 10,00 - 17,00 sati.

Pregled uključuje: rtg snimku pluća, spirometriju, mjerenje kisika u perifernoj krvi i mjerenje ugljičnog monoksida u izdahnutom zraku.

Pregledi se obavljaju bez uputnice i najave, a organizirani su u okviru programa „Rano otkrivanje KOPB- a kod pušača oba spola, starijih od 40 godina“.

>>Najbolji način kako prestati pušiti

Komentara 1

TE
texas
19:31 01.06.2016.

A ostali gradovi,ima nas i van Zagreba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije