Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moje zdravlje

Ana Stunić: Ako sam sretna, ja sjajim i bez šminke!

Ana Stunić
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/5
22.09.2014.
u 10:18

Voditeljica “In Magazina” i koordinatorica društvenih mreža Nove TV Ana Stunić otkriva nam kako njeguje svoju osjetljivu kožu, na koju je hranu slaba te koja je vrsta treninga zaslužna za njezinu besprijekornu figuru

Svjetlokose i svjetlopute djevojke ljetne dane provode s dodatnom dozom opreza.

Među onima s kožom osjetljivom na sunčeve zrake je i voditeljica s Nove TV, Ana Stunić (33). Nježna put praktički je zaštitni znak ove vitke Zagrepčanke koja pomno pazi kako i kada se izlaže suncu te se temeljito opskrbljuje preparatima.

– Moram priznati da na ljude koji tamne brzo i zdravo gledam s malo ljubomore. Ja izrazito oprezno provodim vrijeme na suncu. Počinjem se mazati faktorom 50, a onda snižavam do faktora 30. Dobijem pjegice i zaista malo potamnim, no dovoljno da osvježim izgled. Pazim i na kosu, nosim marame i nanosim ulja sa zaštitnim faktorima – objašnjava Ana.

Bez mobitela i laptopa

Njezin godišnji odmor bio je rezerviran za kolovoz.

– Odmor je kombinacija mora, razgledavanja novih mjesta, dobre hrane, glazbe, prijatelja... Što sam starija, naučila sam brže puniti baterije, a ove sam si godine obećala što manje koristiti laptop i mobitel te se više posvetiti sebi, ispričala je za Moje zdravlje.

Foto: Danijel Berković/Pixsell

No, Ana je i tijekom godine posvećena svom izgledu, a zdravlje joj je visoko na ljestvici prioriteta.

– Jako pazim što i kako jedem, a odoljeti ne mogu samo čokoladi. Trudim se jesti što više voća, povrća, ribe i žitarica. Dan započinjem omiljenom kašicom koja je bogata voćem, medom i orašastim plodovima. Uz to, redovno vježbam na spravi koja se zove kinesis. Mislim da se u mladosti može napraviti puno dobrog za tijelo i dušu te nastojim živjeti po tim načelima.

Osim što je voditeljica lifestyle emisije “In Magazin”, i sama je pobornica ugodnog životnog stila. Ne preferira ništa ekstremno te vjeruje da sreća dolazi iznutra.

Foto: Danijel Berković/Pixsell

– Što godine više prolaze, to sam zadovoljnija time kako izgledam, a ono što manje volim na sebi pokušavam zavoljeti. Što se tiče estetske kirurgije, nemam ništa protiv i mislim da svatko treba polaziti od sebe kada je to u pitanju. No, ne volim krajnosti. Ljepota definitivno dolazi iznutra, a kod mene se to jako vidi. Ako sam sretna, ja sjajim i bez šminke!

Po pitanju korištenja make-upa, njezin je moto “manje je više”.

– Volim minimalno šminke, s naglaskom na ustima ili očima. Više sam pobornik preparativne, nego dekorativne kozmetike. Uživam kad skinem tešku studijsku šminku, a za hidrataciju kože mi jako odgovaraju proizvodi Effeclar.Osmijeh je najbolji serotoninŠto se tiče budućnosti, Ana, koja živi s dečkom Filipom Despotom, neopterećena je.

– Moji planovi su da i daljem budem okružena obitelji, prijateljima i kolegama koje poštujem i volim, a sve ostalo doći će po inerciji. Osmijeh na licu najbolji je serotonin za početak svakog dana – zaključila je vedra voditeljica.

>>Mila Horvat: Vodim potpuno nov život. Ako se prepustite crnim mislima, mrtav ste čovjek...

>>Nosi se suknja s volanom! I naša Ana Stunić kao zvijezde s crvenih tepiha

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije