Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Američki komandosi upozoravaju: ovaj sastojak gradi 10 kg mišića u mjesec dana

mišićna masa
Foto: Shutterstock
1/8
PR
Autor
PR članak
06.11.2015.
u 08:15

„Šok”, „Snažna muskulatura” ili „To je valjda neka magija!” - samo su neki od komentara najboljih vojnika svijeta iz SAD-a. Ne treba se tomu čuditi: zahvaljujući novoj formuli dobili su 10 kg muških mišića u mjesec dana. I to bez ubitačnih vježbi u teretani te bez komplicirane dijete. Kako im je to uspjelo?

- Nikada ništa slično nisam doživio! Imao sam dojam da se moji mišići žele probiti kroz moju kožu! i svakodnevno sam dobivao na sili i izdržljivosti – ne skriva svoje emocije 31-godišnji Michael Todds, potporučnik elitne jedinice Navy Seals.

Vidljivi efekti tretmana vide se već 2 tjedna nakon korištenja. Zato komandosi govore o „pumpanju mišića” i „uništavanju masnoća”.

Tri faze djelovanja
Nova formula – u prvoj fazi – silno ubrzava metabolizam te proširuje krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže dopiru do već postojećih mišićnih stanica što stimulira proces njihove obnove i rasta.

U drugoj fazi glavni sastojak tretmana mijenja potrebno masno tkivo u potpuno nove mišiće koji se počinju pojavljivati već nakon 2 tjedna. Potom, u trećem koraku, formula kleše figuru odnosno dodatno povećava dobivene mišiće i sagorijeva višak masnoća koje se pojavljuju. Zahvaljujući tome muskulatura je izrazito vidljiva dugo nakon prestanka korištenja.

Tako u 3 etape djeluje nova metoda. A koji je njezin „tajni” sastojak?

Pokazalo se da se mušku figuru može dobiti zahvaljujući AAKG. Iza te skraćenice krije se alfa-ketoglutarat, odnosno 100% prirodna supstanca koja se u žargonu bodibildera i sportaša zove „poboljšani L-arginin” i „graditeljem bjelančevina”. L-arginin je bjelančevina koja ima fundamentalno značenje u izgradnji mišićne mase, snage i efikasnosti.

Uzimanje AAKG izaziva da se krvne žile zahvaljujući povećanoj proizvodnji dušikovog dušika proširuju i da se transport hranjivih sastojaka (poput glukoze, aminokiselina, kreatina) do mišićnih stanica odvija brže. K tomu još i povećava izlučivanje inzulina te hormona rasta IGF-1 što također ubrzava rast mišićnog tkiva.

4 dodatna sastojka
Djelovanje AAKG pojačavaju drugi sastojci nove formule. L-tirozin – učinkovito povećava učinkovitost organizma te stimulira izmjenu tvari. Uz to ubrzava proizvodnju dopamina i poboljšava prokrvljenost mišića. L-citrulin – radikalno poboljšava priljev kisika i kreatina do mišićnih stanica kostura te srčanog mišića.

Sljedeći sastojak metode komandosa iz SAD-a je TCM (Tri-Kreatin Malate). On povećava izdržljivost mišića i značajno olakšava regeneraciju organizma. Korisno utječe na rast nemasne mase tijela. Betain koji se nalazi u ekstraktu cikle čisti organizam od toksina što uzrokuje uklanjanje masnih naslaga.

Sigurnost i učinkovitost
Prirodni karakter te sigurnost preparata od AAKG-a potvrdili su stručnjaci iz Instituta Sportske Medicine u Denveru. Testovi konzumenata su pak potvrdili da je čak 89% muškaraca različite dobi i fizičke kondicije u manje od mjesec dana korištenja primijetilo radikalan rast mišićne mase i energije te redukcije masnog tkiva.

Iz tog razloga formula je (u obliku lako apsorbirajućih kapsula) brzo dobila priznanje među vojnicima, bodibilderima, sportašima i trenerima u Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj i Francuskoj. Oni su potvrdili da su muškarci nakon 4-tjednog tretmana dobivali u prosjeku 10 kg isklesanih mišića.

Silovit rast popularnosti AAKG-a u Hrvatskoj imao je utjecaj na činjenicu da su nove kapsule rasprodane u tradicionalnim trgovinama. Dakle, distributor ih nudi samo na internetu. Samo će danas preparat biti dostupan po nižoj cijeni – više detalja nalazi se nakon klika na link niže.

Klikni ovdje i naruči novu formulu s AAKG-om za brz rast mišića

Želite prijaviti greške?