Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
magazin Moje zdravlje

Ako je zima, nije lav! Naučite uživati u zimskim mjesecima

Moje zdravlje naslovnica
VL
18.12.2014.
u 10:49

Novi broj magazina Moje zdravlje koji možete pronaći na svim kioscima za 9,90 kuna.

Što vam prvo pada na pamet na spomen zime? Šal, kapa i rukavice, snijeg, kratki dani i duge noći, prehlade, šmrcanje i kihanje... Asocijacija je doista mnogo, a među rijetkima su one koje se odnose na dobro zdravlje. Ali zašto ne? Niske temperature mogu biti i dobre za nas, naš organizam, jačanje autoimunog sustava i cjelokupno zdravlje organizma. Zato se nemojte ustručavati slojevito odjenuti i krenuti u zimsku šetnju ili neku drugu vanjsku rekreativnu aktivnost. Nemojte zaboraviti da već samo hodanjem činimo mnogo za svoje tijelo i organizam pa i za mentalno zdravlje.

Zimi si češće nego u drugim periodima godine priuštimo vrijeme za opuštanje i uživanje uz dobru knjigu, omiljeni napitak koji blagotvorno utječe na naše zdravlje baš kao i fina variva koja su savršen nutritivno bogat obrok uz koji nam ne treba ništa više. Zato vam i donosimo trikove nutricionista kako ove obroke učiniti inovativnima i ukusnijima.

Zimu iskoristite i za kvalitetan odmor. Dobar san izuzetno je važan za regeneraciju i dobro funkcioniranje tijekom cijelog dana, a to najbolje zna naša poznata voditeljica Barbara Kolar koja se zbog posla svakog dana budi u pola 5 ujutro! Otkrila nam je kakko se brine o zdravlju, što je čini sretnom i ispunjenom u 45. godini te zašto se ne opterećuje izgledom. Uz pregršt drugih tema, stručnjaci Mojeg zdravlja odgovorit će na sva vaša pitanja koja pošaljete na zdravlje@vecernji.net.

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije