Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bljak

6 odvratnih stvari koje svi radimo u kupaonici

kupaonica
Foto: Thinkstock
13.02.2016.
u 12:32

Koristimo istu četkicu za zube koju smo koristili kada smo bili bolesni.

Kakve navike imamo i što radimo, a možda ne bismo smjeli?

Ekipa s Telka.hr ima novi videouradak u kojem prikazuje kojih 6 odvratnih stvari svi radimo u kupaonici, a ne bismo trebali. 

Koristimo istu četkicu za zube koju smo koristili kada smo bili bolesni.

Kada peremo zube dok smo bolesni tada u usnoj šupljini imamo puno više bakterija i sluzi koji u ustima mogu preživjeti tjednima.

 

 

>>6 najvećih nestanaka u Bermudskom trokutu

>>Evo koje pjesme nikako nije pametno pjevati u policijskom vozilu

Komentara 2

AJ
ajetodoo
00:05 14.02.2016.

Po ovoj "znanstvenoj studiji" sam ulazak u kupaonicu je vrlo rizičan potez po zdravlje čovjeka.Po tome nitko više nebi trebao biti živ tko koristi kupaonicu.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:09 13.02.2016.

Bas me zanima kada cete doci s 5 ili 6 najidiotskijih video uradaka? Mislim da bi uz onaj gdje su severina i rozga medju 5 najljepsih hrvatica ovaj trebao biti u samom vrhu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije