Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo odgovora

5 pitanja o penisu koja se sramite postaviti svom liječniku

Muškarac kod l iječnika
Foto: Thinkstock
31.03.2015.
u 21:00

Naši liječnici savjetuju kako čuvati zdravlje, liječiti se, olakšati tegobe... Posjetite internetsku stranicu ordinacije i postavite pitanje liječnicima: www.ordinacija.hr/halo-doktore

Skraćuje li obrezivanje dužinu penisa? Može li upaljen mjehur dovesti do erektilne disfunkcije?

Na portalu Ordinacija.hr objavili su pet najčešćih pitanja koja su čitatelji tog portala postavljali liječnicima o tegobama s penisom.

Ako i vas muči neki sličan problem, a niste pronašli odgovor među već objavljenim pitanjima, svoje pitanje možete postaviti u rubrici Halo, doktore!

Problem s fimozom kod odraslih i zakrivljen penis

Vaše pitanje: Pozdrav, Imam 25 godina i veliki problem s fimozom kod odraslih, kao i sa zakrivljenošću penisa od oko 45 stupnjeva. Težak oblik fimoze i tako mi je otvor na kožici oko deset milimetara. Odlučio bih se na estetski zahvat, ali imam dosta nepoznanica u vezi toga. Zanimaju me posljedice: za zdravlje penisa, koliko traje operacija, koliko traje oporavak i cijena?

Odgovara Neven Kapun, dr. med., spec. urologije, Specijalistička urološka ordinacija Neven Kapun

Obrezivanje možete izvršiti kod nas. Zahvat traje oko 30 minuta. Radi se u lokalnoj anesteziji. Nakon zahvata savjetujemo 2 dana strogog mirovanja, sedam dana bolovanja. Cijena zahvata kod nas je 1600 kn. U toj cijeni je i kontrola. Ukrivljeni testis može otežavati odnose pa o tome ovisi je li potreban operativni zahvat ili ne. Prije obrezivanja Vam savjetujem da obavite urološki pregled.

Cijeli članak i ostala 4 pitanja o penisu koja se sramite postaviti svom liječniku pročitajte na portalu Ordinacija.hr

>>'Rastu mi dlake po licu. Što da radim?'

>>'Nos mi krvari jednom dnevno. Imam li razloga za brigu?

Komentara 3

DU
Deleted user
22:30 31.03.2015.

Ja bi samo pito dotura, jel ja baš moram oprat svog malog svaki tjedan? Žena kaže- jozo ajd ga operi bar dvaput tjedno, al ja mislim- pa nisam kopa zemlju s njim, čist je on.... ;-))

DU
Deleted user
07:27 01.04.2015.

Mi se malo šalimo draga Lana, ali stvarno- ne valja uvijek slušati liječnike... uvijek se sjetim onog našeg filma " kraljica noći" o osječkom dečku kojeg su pregledavali liječnici, pripremili ga za operaciju, a on pobjegao toj noćnoj dami... nakonn zanimljive noći s njom izašao je centriran i zdrav ko dren, moš mislit što mu je trebalo, doktor sigurno ne :-)) ... ajde, lijep pozdrav svima...

ZA
zambezi
19:24 01.04.2015.

Necu ja doktoru postavit ni jedno pitanje! Ne zanima me ak on ima problema!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije