Pregled dana navigacija moj vecernji

Recept: ''Tjestenina s četiri vrste sira''

Pretplatnica Mirela Žakula za vas otkriva svoje omiljeno jelo!

Recept: ''Tjestenina s četiri vrste sira''

Foto: Večernji list

Namirnice za pripremu jela:

40 dag zelene tjestenine

10 dag sira gaude

5 dag paškog sira

5 dag gorgonzole

5 dag parmezana

2,5 dl vrhnja za kuhanje

1 žlica maslaca

1 žlica sitno nasjeckanog peršina

sol

Način pripreme jela:

Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi, ocijedite i umiješajte žlicu maslaca.

Sireve naribajte ili sitno narežite. Stavite u zdjelu zajedno s vrhnjem i na laganoj vatri miješajte dok se sav sir ne rastopi. Otopljeni sir prelijte preko tjestenine i pospite peršinom.

Dobar tek želi vam Mihaela Žakula!

 

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija