Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uštede za sve pretpl

Golf Zona za pretplatnike uz 20% popusta

Golf Zona
Golf Zona
09.09.2010.
u 16:15

Svim pretplatnicima Večernjeg lista osiguran je popust od 20% na cjelokupnu ponudu Golf Zone. Iskoristite lijepo vrijeme na aktivan i zabavan način uz pogodnosti kluba Moj Večernji.

Golf Zona je vodeći  distributer i uvoznik opreme za golf, kao i proizvoda za opremanje i izgradnju unutarnjih i vanjskih golf-igrališta. Popust ekskluzivno samo za pretplatnike Večernjeg lista iznosi 20% i odnosi se na čitav asortiman u Golf Zoninu prodajnom centru u Zagrebu, Cvijete Zuzorić 15. Popust je moguće iskoristiti na prodajnom mjestu uz identifikaciju karticom kluba Moj Večernji.

U Golf Zoninu prodajnom centru u Zagrebu golferi se u širokom izboru proizvoda mogu opremiti: golf-palicama, cipelama, odjećom, kolicima i ostalim potrebnim priborom za igranje i vježbanje golfa. Golf Zona je vodeći isporučitelj i distributer golf-simulatora i golf-autića, a također je i regionalni pružatelj usluga i tehnologija za razvoj, izgradnju, opremanje i održavanje golf-igrališta, organizaciju različitih golferskih priredbi te golf-marketing.

Golf Zonin prodajni centar nalazi se na adresi: Cvijete Zuzorić 15, a radno vrijeme mu je: pon-pet 10-18h, sub 9-12h.

Za više informacija http://www.golf-zona.com/.

Uz pretplatu na Večernji list očekujte uvijek jednostavno više sadržaja za kvalitetno provođenja vašeg dragocjenog slobodnog vremena. Za sve dodatne informacije o popustima i pogodnostima koje samo pretplatnike očekuju, slobodno nas kontaktirajte svakim radnim danom od 7 do 16.30 sati ili nam pošaljite mail na mojvecernji@vecernji.net

* Spomenuti se popust ne može primijeniti na cijene u posebnim akcijama ili rasprodajama, tj. ne može se koristiti popust na popust.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije