Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo za pretplatnike

Čitajte e-izdanje Večernjeg lista 30 dana za 30 kuna!

e-izdanje
Večernji list
28.07.2010.
u 15:47

E-izdanje Večernjeg lista na zaslonu vašeg računala!

Jedinstvena ponuda samo za pretplatnike na tiskano izdanje Večernjeg lista:

Otkrijte šest dobrih razloga za pretplatu na e-izdanje Večernjeg lista:

1. NAJPOVOLJNIJA CIJENA

Za samo 30 kuna – 30 dana nacionalne novine s obiljem sadržaja i svim prilozima bilo kad i bilo gdje.  Sve na jednom mjestu po najpovoljnijoj cijeni!

2. UJUTRO OD 6 SATI (GMT +1) SVAKOGA DANA

Svježe vijesti i analiza aktualnih događaja dostupne su svakoga dana već od 6 sati ujutro na zaslonu vašeg računala!

3. PRISTUP ARHIVI

Propustili ste pročitati jučerašnje izdanje? Za sve pakete pretplate uključena je 14-dnevna arhiva.  Pobrinuli smo se da ne propustite ni jednu priču iz Večernjeg lista!

4. LAKO KAO PAPIR

Čitajte novine kao u tiskanom izdanju, brzo skenirajte naslove članaka ili spremite u pregledniku popis svojih omiljenih članaka.  Na www.e.vecernji.hr pregledajte demo-verziju i vodič kroz e-izdanje Večernjeg lista!

5. BRZO PRETRAŽIVANJE

Upišite ključnu riječ u tražilicu i dobit ćete pregled svih članaka, fotografija i oglasa u kojima je je sadržana vaša ključna riječ.

6. PODIJELITE VIJESTI

Pošaljite prijatelju e-poštom svoje omiljene članke, ispišite ih ili objavite na internetskim stranicama www.digg.com ili www.delicious.com.

Za sve informacije o e-izdanju posjetite www.e.vecernji.hr

Javite nam se na e-mail: e-vecernji@vecernji.net sa svojim imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona. Kontaktirat ćemo s vama te vas pretplatiti. Uplatu možete izvrštiti putem računa ili kreditne kartice (American Express, MasterCard, Visa, Diners)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije