Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna regulacija

Zbog radova ne vozi linija 103 Britanac – Kraljevec

tramvaj ZET
Foto: Boris Ščitar
13.12.2016.
u 12:13

Stanovnici Kraljevca za vrijeme radova mogu koristiti liniju 138

Od sutra do subote zbog radova na dijelu Ulice Kraljevec autobusna linija 103 na relaciji Britanski trg – Kraljevec neće voziti. Kako su poručili iz ZET-a, stanovnici Kraljevca mogu do završetka radova koristiti alternativnu autobusnu liniju broj 138, koja vozi na ruti Britanski trg – Zelengaj.

Do četvrtka će, pak, trajati sanacija tramvajske pruge na Trgu žrtava fašizma kod Ulice popa Dukljanina. Zbog tih će radova, izvijestili su iz gradske uprave, za sve sudionike prometa biti onemogućen ulaz s Trga žrtava fašizma u Ulicu popa Dukljanina, kao i izlaz iz te ulice na trg.  •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije