Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na velesajmu

Pumpovci uspješno i lako 'složili' i Rubikovu kocku!

Pimp My Pump Rubikova kocka Marge Simpson
Foto: Tina Kovačiček
1/4
04.03.2014.
u 17:00

Ekipa umjetničkog oslikavanja starih pumpi za vodu na Velesajmu "stvorila" lik Marge Simpson iz popularne crtane serije i Rubikovu kocku, omiljenu mozgalicu

Ekipa kolektiva Pimp My Pump, koja oslikava stare ulične vode za pumpe, pa maštovitim kreacijama iz njih kao da teče nova živost, u svoju je kolekciju uvrstila i jednog crtanog junaka, kao i popularnu mozgalicu.

Na prostoru Zagrebačkoga velesajma "pumpovci" su tako ovih dana "doveli" Marge Simpson, oslikavši jednu pumpu upravo nalik brižnoj supruzi i majci iz kultne crtane serije, uz koju i dalje odrastaju generacije.

Foto: Tina Kovačiček

Drugu su posvetili mađarskom kiparu i profesoru Ernőu Rubiku i njegovoj "nespojivoj" Kocki. Pimp My Pump Rubikovu kocku su uspješno složili, položivši je tik uz "željeznog Franceka".

- Uz buđenje ranog proljeća bude i sjećanja na djetinjstvo - kažu umjetnici, te najavljuju da će autorski dvojac Bare i Ljuba "s ljepšim vremenom postavljati i nove pumpe, koje će preplaviti Zagreb pozitivnom energijom."

>>Nova pumpa na Martinovki kao indijanski totem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije