Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRANA U TESLINOJ

Novo, a staro: Good Food okuplja ljubitelje hrane, ali i dobrog dizajna

Good Food
Foto: PR FOTO
1/5
24.07.2015.
u 13:34

Good Food podržava hrvatsku proizvodnju pa je tako sva hrana na meniju hrvatskog podrijetla, dok su se pri uređenju prostora upotrebljavali predmeti ručne izrade hrvatskih autora, mahom manje poznatih obrtnika koji nisu afirmirani

Volite li dobru i zdravu hranu hrvatskog podrijetla, spravljenu na pomalo drukčiji način s različitim kombinacijama, uputite se u Teslinu ulicu u Zagrebu gdje vas čeka novouređeni Good Food s potpuno novim menijem koji je ovu poznatu gastrolokaciju sada definitivno postavio na kartu nezaobilaznih mjesta u hrvatskoj metropoli.

Good Food podržava hrvatsku proizvodnju pa je tako sva hrana na meniju hrvatskog podrijetla, dok su se pri uređenju prostora upotrebljavali predmeti ručne izrade hrvatskih autora, mahom manje poznatih obrtnika koji nisu afirmirani. Upravo zbog odlične suradnje s njima na projektu preuređenja, koji potpisuje biro Arhikultura, Good Food osmislio je kutak u svom prostoru namijenjen besplatnoj promociji autora koji mogu ponuditi nešto originalno, a treba im izlog na prometnom mjestu kamo zalaze ljudi koji cijene dobru hranu u dobrom ambijentu. Osim klasične ponude burgera koji postaju bogatiji, u Good Foodu svakog dana možete pojesti dnevnu juhu, ali i salate, tostove i bruschette.

U ponudi postoji i hrana za vegetarijance i za one koji se klone glutena pa vjerujemo da će prostor biti još posjećeniji nego prije. Na meniju možete pronaći i hranu označenu zelenim srcem, što znači da se od srca preporučuju, a najpopularniji su Tacolicious, Popay's Secret, Green Hot Chilli Pepper, King of BBQ, Smoked salmon, Cheese steak i Gluten free for me.

Uz jela na novoj terasi lokala možete popiti i čašu dobrog vina, ali i pivo, koktele i različite sokove. Ponuda smoothieja zadovoljit će sve koji u centru Zagreba žele popiti nešto izravno iz prirode, dok će klince čekati bojice i podlošci za bojenje kako bi se zabavljali na svoj način dok jedu nešto zdravo. Nakon kušanja jela u novom ambijentu, definitivno možemo potvrditi da je zagrebačka street food scena dobila novo cool mjesto odakle ćete izaći dobro raspoloženi i dobro nahranjeni!

Ključne riječi

Komentara 2

ON
onjko27
15:19 24.07.2015.

Plaćeni članak?

TR
Trnjanec
17:56 24.07.2015.

Jest da je reklama, ali nije im potrebna. Naime, pred nekoliko godina, odmah pored Good Fooda stajao je neki američki fast food, potpuna suprotnost - GF je zelen, ovo je bilo skroz crveno. I prazno. A GF pun. Tog američkog crvenog više nema, i baš me to raduje. Malo ispod u Gajevoj bila je piadinerija, također zdrava hrana, nadam se da i dalje postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije