Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatečene u šopingu

Majka i kuma velike navijačice talentiranog igrača Trnja - Marka Lucasa

Ljiljana Kranjec, Nina Bernardić
Foto: Rajko Polić
1/3
23.11.2016.
u 19:24

NK Trnje uvijek je bio rasadnik mladih talenata, a uskoro se sprema i redovni godišnji domjenak koji klub organizira i za roditelje.

Tko nije prešao preko trnja ili kroz Trnje. Sjetimo se samo velikih nogometaša Snješka Cerina, Stjepana Bobeka, Pere Močiboba, Bože Soboćana, Alojza Starmana na koje nas je podsjetio također veliki igrač, ali i sportsko novinarsko ime Miroslav Rede.

NK Trnje uvijek je bio rasadnik mladih talenata, a uskoro se sprema i redovni godišnji domjenak koji klub organizira i za roditelje, a u čijem je podmlatku i Mark Lucas kojem su najžešće navijačice majka Ljiljana Kranjec i kuma Nina Bernardić.

Odmah su krenule u šoping gdje smo ih zatekli vesele i zadovoljne s novim opravicama za tu prigodu. Ja bih rekao da su 'tak hercik' da nema prigode kojoj ne bi pasale. I tko onda može reći da žene šopingiraju samo bez veze...

>>Nakon Trnskog, Dubrave i Maksimira, obrađujemo povijest Trnja i Trešnjevke

Komentara 2

TR
trnjedotokija
08:09 24.11.2016.

haha a jakog kluba,nema šta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije