Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Javite što vam smeta i želite da se poboljša na Trnju

Mjerenje buke Trnje
Daniel Kasap/Pixsell
17.04.2014.
u 11:47

Sedma tribina "Želite li bolji kvart" je u četvrtak 24. travnja od 19 sati, u prostoru Mjesne samouprave Staro Trnje, Trnjanska cesta 128. Pitanja i prijedloge šaljite na gradska@vecernji.net i javljajte na 01 63 00 455

Hoće li se i kada postaviti bukobrani na Slavonskoj aveniji, što je s legalizacijom objekata u Starom Trnju i Cvjetnom naselju, hoće li se urediti i obnoviti škole, zašto se uvodi naplata parkiranja, samo su neka od brojnih pitanja koje muče stanovnike gradske četvrti Trnje.

Ulaz besplatan

Baš tamo Večernjakov tim organizirat će svoju, sada već sedmu Večernjakovu kvartovsku tribinu “Želite li bolji kvart” koja će se održati u četvrtak 24. travnja u 19 sati u zgradi mjesne samouprave Staro Trnje, Trnjanska cesta 128.

Ulaz na tribinu za sve je čitatelje besplatan, a građani će tako imati priliku u jednosatnoj raspravi svoja pitanja, probleme s kojima se svakodnevno susreću, kao i prijedloge za poboljšanje života u svojoj ulici i kvartu, predstaviti pročelnicima, njihovim savjetnicima te predstavnicima Zagrebačkog holdinga uz čiju se suradnju i održava Večernjakova tribina.

Svi stanari gradske četvrti Trnje od danas pa sve do četvrtka, prije početka održavanja tribine, svoja pitanja i prijedloge mogu poslati na mail adresu: gradska@vecernji.net ili svoje pitanje postaviti pozivom na broj 01/6300-455.

Velika inventura

Pitanja će čitatelji i prije početka tribine moći postaviti i našem Letećem reporteru koji će zajedno s mobilnim timom posjetiti tu gradsku četvrt kako bi od samih građana doznali što u svojoj četvrti žele promijeniti i s kojim se sve problemima susreću.

Dosad je Večernjakova kvartovska tribina održana u Gornjem i Donjem gradu, Stenjevcu, Sesvetama, Novom Zagrebu - zapad i Maksimiru, a ispunjavaju li pročelnici obećanja koja su dali građanima na tribini, provjeravamo u sklopu Večernjakove velike kvartovske inventure. Sljedeća je u lipnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije