Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv na predstavu

Javite se i dobit ćete ulaznice za KNAP sutra!

Dobitnik predstava
Foto: KNAP
1/2
29.01.2015.
u 14:10

Dijelimo 2x2 ulaznice za kazališnu predstavu Dobitnik, u petak 30.1. u 20 sati

U večeri kad bi svi bili u muzejima, zaputite se na Pešćenicu, u kazalište KNAP, po vrhunsku dozu smijeha i ozbiljnosti, u predstavi Dobitnik.

Riječ je o završnom dijelu trilogije Borivoja Radakovića, o "golom puku", običnim ljudima iz našega kvarta, susjedstva... Dobitnik prikazuje junake koji s ruba društva traže svoju pozornost, životnu priliku, djelić sreće...Režiju potpisuje Georgij Paro, a glume Goran Grgić, Tomislav Martić, Darko Janeš, Žarko Potočnjak i Sunčana Zelenika.

Foto: KNAP

Ova crna komedija igra u petak, 30.1. od 20 sati u Kazalištu KNAP, Ivanićgradska 41a, a portal Vecernji.hr dijeli 2x2 ulaznice onima koji se najbrže jave, s imenom i prezimenom, na javi@vecernji.net.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije