Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
365 dana u godini

I na Malešnici otpad se razvrstava u različite spremnike

Milan Bandić otpad
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
Autor
Sandra Golemac
15.04.2014.
u 11:06

Projekt pametnoga raspolaganja otpadom traje i na Malešnici, kao jednoj od 6 lokacija na kojima građani otpad odvajaju u različite posude

Kako razvrstati otpad u točno određene spremnike u cilju smanjenja količine mješovitog komunalnog otpada pokazao je jučer gradonačelnik Milan Bandić sugrađanima na Malešnici gdje je održan pilot projekta “Pametno gospodarimo otpadom 365 dana u godini”.

Cilj Bandićeve akcije u kojoj je iz kontejnera s oznakom miješani otpad razvrstao sve što je u njemu bilo, jest, kako je kazao gradonačelnik, pokazati koliko je važno kućni otpad odvajati, jer nakon toga količina miješanog otpada bude jedva 20-ak posto.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

U projekt je uključeno sedam tisuća građana na šest lokacija u Zagrebu. Bandić je naglasio da će kvartovi ovako u konačnici dobiti znatno manje račune.

>>Plastična boca uz staklo? Krivo! Evo kako treba odvajati otpad!

Komentara 5

MI
Milkica
12:13 15.04.2014.

Koji glumac.

SU
SUBARU
10:01 16.04.2014.

Nema šta-ČOVJEK OD TERENA-KONJ ORAČ.

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
12:51 15.04.2014.

Uči zagrepčane kulturi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije