navigacija Moj kvart 106
užitak za klince

Gdje je jaje?: Mališani oslikavali jaja u društvu Uskršnjeg zeke

U sklopu projekta ''Gdje je jaje?'' u organizaciji Večernjeg lista i City Centar One-a uz partnere Hypo banku i Volkswagen Hrvatsku dijelile su se i nagrade

Foto: Le tim

Na stotine djece razne dobi okupila su se u subotu u trgovačkom centru City Center One East kako bi u sklopu projekta ''Gdje je jaje?'' obojala uskršnja jaja i pripremila se za nadolazeći blagdan. 

Na tri pozicije djeca su se mogla uključiti u ukrašavanje velikih stiroporskih jaja, koja su bila svojevrsni zajednički projekt kako bi ista obojana jaja ostala kao izložbeni primjerak u trgovačkom centru. Svaka pozicija obrađivala je drugačiju likovnu tehniku, a djeca su slikala pomoću tempera, kolaž papira, flomastera, bojica i šljokica. Osim likovnih radionica, uskršnje blagdane oživjeli su nastupi Klauna Ludeka i Zagrebačkih mališana, a djecu je cijelo vrijeme zabavljao i Uskršnji Zeko, iza čijeg kostima se sakrio stand up komičar Mario Petar Orešković.

- Zapravo smo došli u kupnju hlača, ali kad je kćer vidjela da uz kupovinu u predahu može i slikati, morala je isprobati - rekla je Martina Habijanec, dok je kćerka Ivana, kojoj je najdraži predmet u školi likovni, na veliko jaje crtala srca i leptire šarolikih šljokičastih boja. Osim velikih jaja oslikavali su i manja jaja od stiropora koje su djeca nosila kući kao uspomenu. U sklopu projekta ''Gdje je jaje?'' u organizaciji Večernjeg lista i City Centar One-a uz partnere Hypo banku i Volkswagen Hrvatsku dijelile su se i nagrade, pa su tako najsretniji kupci koji su potrošili minimalno 50 kuna u nekom od dućana dobili 2500 kuna na potrošačkoj kartici Hypo Alpe-Adria-Banke, te pet bonova vrijednosti 500 kuna za kupnju u trgovačkom centru. Ista akcija održava se ui u nedjelju cijeli dan u City Center One-u na zapadnom dijelu grada, a izvlačenje nagradne igre je u 19 sati.

 >>'Divovska' pisanica od stiropora oslikavana je šest dana

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija