Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Fotografirajte se u Večernjakovoj zimskoj kugli i osvojite nagradu

Predrag Radošević,kugla
Foto: Predrag Radošević
1/24
PR
Autor
PR članak
06.12.2012.
u 19:55

Svakodnevno se slikajte u velikoj kugli, pročitajte Večernjak, zaigrajte Kolo sreće, poslušajte glazbenike i okrijepite se

Na glavnom gradskom trgu od danas je u sklopu Adventa u Zagrebu i velika Večernjakova zimska staklena kugla puna pahulja od papira u kojoj se možete fotografirati i biti nagrađeni. Svi koji do 23. prosinca pošalju svoje fotke iz snježne kugle na e-mail dojavi@vecernji.net mogu osvojiti vrijednu nagradu - 2 godišnje ulaznice za sve koncerte Adria zabave a to su primjerice koncerti poput Depeche Modea, Rogera Watersa i drugih.. Nagradu će osvojiti autor najbolje fotografije po ocjeni Večernjakovih urednika. Svaki dan fotografije ćemo objavljivati na portalu vecernji.hr u rubrici Snježna kugla.

Uz kuglu je i Večernjakova kućica, gdje Zagrepčani mogu sjesti i pročitati što se zbiva u našem gradu te se od 12 do 13 sati okrijepiti toplim čajem ili kuhanim vinom. Od Večernjakovih kolportera dobit će kupon za piće u središnjem šatoru na Trgu. Zabavni sadržaji s Večernjakom na Trgu traju sve do Božića.

Večernjakova zimska staklena kugla puna pahulja i danas je razveseljavala posjetitelje Večernjakove adventske kućice. Građani su uz kuhano vino i čaj čitali današnji Večernjak te uživali u stand up nastupu Marine Orsag, koja je nastupila nakon što se odvrtilo još jedno Kolo sreće. Poslije Marine, Zagrepčane su nastupom uveselili Atomic Dance Factory i Luka Vidović. Performeri KUD-a Prepušavec nastupili su u Bogovićevoj i Tkalčićevoj ulici te dodatno uljepšali adventsko jutro. Jutro je obilježila i humanitarna nota pa su tako Veseli djedice Božićnjaci prikupljali poklone za potrebitu djecu.

Sve fotografije pronađite na našoj rubrici Snježna kugla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?