Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodič za djecu

Evo gdje je korisna zabava za proljetne školske praznike

Proljetni praznici
Autor
Sandra Golemac
09.04.2014.
u 19:00

Zabava uz pikado, bojenje pisanica, filmove i crtiće...Većina radionica idući tjedan bit će besplatna kako bi učenici kvalitetno ispunili vrijeme

Edukativne, sportske, kulturne i zabavne radionice samo su dio bogatog programa za vrijeme proljetnih praznika, koji počinju idući tjedan i traju do 22. travnja, a na kojima se školarci mogu zabaviti uz svoje vršnjake i smanjiti brige roditeljima.

Za djecu od 7 do 12 godina Centar za kulturu i film August Cesarec organizira besplatne kreativne radionice, primjerice, 14. travnja od 11 do 13 sati u Ilici 227 za izradu glinenih pilića, pisanica i košarica za jaja.

U Centru za kulturu i informacije Maksimir od 14. do 17. travnja od 10 do 12.30 sati održavat će se besplatne likovne, plesne i dramske radionice. I Centar za kulturu Trešnjevka organizira “Cool school” družionicu na kojoj od 14. do 18. travnja od 10 do 13 sati školarci mogu besplatno bojiti pisanice i izrađivati vesele proljetne vjenčiće.

Cijeli će idući tjedan i Kulturni centar Travno organizirati uskrsne radionice za vrijeme proljetnih praznika. Nešto drukčije nudi Hrvatska zajednica tehničke kulture u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom i Hrvatskom udrugom učeničkog zadrugarstva koji organiziraju modelarsku i filmsku radionicu “Jaje iznenađenja” od ponedjeljka do petka od 10 do 13.30 sati za učenike od 5. do 8. razreda. Cijena radionice je 150 kuna, a sve svoje radove polaznici će moći ponijeti doma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije