Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DriveINkino Zagreb

DriveIN kino Zagreb je uspješno startalo

DriveIn kino
Foto: Promo foto
05.05.2016.
u 14:43

Prvi vikend DriveINkina prošao je u znaku promjenjivog i kišnog vremena

Zbog lošeg vremena je film Zvizdan, koji je trebao biti prikazan drugi dan održavanja, odgođen za 14. svibnja.

Međutim, prvi dan bio je vrlo uspješan i napunio poligon „Kockica“ na kojem se moglo uživati u filmu Čuvari galaksije. Prije projekcije održao se zabavni program koji je uključivao igru na PlayStationu - Crash Team Racing, a pobjednici su osvojili i vrlo vrijedne nagrade. Partner projekta Spin City omogućio je je najboljima besplatnu registraciju, te 105, 75 i 55 minuta vožnje. Osim toga podijeljen im je i „Moj rokovnik“, po dvije karte za Terme Tuhelj te dvije za Muzej iluzija.

S nadom u istinitost prognoze lijepog vremena tijekom drugog vikenda DriveINa, vrijedan organizacijski tim  je za subotu, 7. svibnja, pripremio animirani film s inspirativnom porukom - Izvrnuto obrnuto.

Prisutni će prije projekcije ponovo imati priliku osvojiti vrijedne nagrade, a zaigrat će se igrica Gran Turismo. Svi koji još nisu pogledati posljednji nastavak Ratovi zvijezda: Sila se budi imat će priliku to učiniti u nedjelju, 8. svibnja, a nagrade će osvajati pobjedom u zanimljivom kvizu namijenjenom svim Star Wars fanovima.   

Hrvatska studentska asocijacija ponovo je pokazala kvalitetu pri organiziranju događaja kao što je DriveINkino, a prepuna „Kockica“ u subotu to i dokazuje. Svi su pozvani i ovaj vikend okušati se u osvajanju vrijednih nagrada te na besplatno uživanje u filmu „na američki način“.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije