Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priključuje se u Maroku

Modrić dolazi na finale, Ancelotti i suigrači priredit će mu toplu dobrodošlicu

Luka Modrić
Foto: Miho Dobrašin
18.12.2014.
u 15:06

Marca piše kako Luka ne može izdržati te će se priključiti suigračima u Maroku kako bi ih bodrio s tribina

Luka Modrić oporavlja se od ozljede i neće moći pomoći svome klubu u pohod na naslov svjetskog klupskog prvaka. Real će u subotu navečer u finalu igrati protiv San Lorenza, dok je hrvatski reprezentativac ostao u Madridu u društvu fizioterapeuta koji mu pomaže u oporavku. 

No, Marca piše kako Luka ne može izdržati te će se priključiti suigračima u Maroku kako bi ih bodrio s tribina.

– Iako ne može sudjelovati, Modrić ne želi propustiti povijesni događaj. Ancelotti i igrači Reala prema njemu gaje posebne osjećaje, on je osoba koju jednostavno možeš voljeti i sigurno će biti toplo dočekan uoči velike utakmice – piše Marca.

Luka je bio važan kotačić u momčadi Reala u osvajanju Lige prvaka, bio je izabran i u idealnu momčad natjecanja, pa bi ovaj trofej, bez obzira na to što ne igra u Maroku, bio i njegov.

>>Ancelotti želi zamijeniti Casillasa, nudi 41 milijun eura za De Geu

Komentara 3

DI
dinamojavolim1
15:32 18.12.2014.

nadam se ne pretoplu:)

21
215794
17:18 18.12.2014.

Opa vrtice se janjci samo da previse ne tulumare I izgube utakmicu nije sprdnja Luka je dobar igrac a na nesrecu Real je daleko bolji bez njega ispricavam se ali to su moja vidjenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije