Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alma savjetuje

Zvonoliki rukavi su hit! Kako ih nositi i što trebate znati?

Alma savjetuje kako nositi zvonkolike rukave
Foto: Nikola Zoko, Mohito
1/4
01.03.2017.
u 10:23

Imate li kratke ruke nosite šire, ali kraće zvonolike rukave. Ovaj model rukava će optički 'skratiti' i jako duge ruke pa je prikladan izbor za jako visoke žene.

Znate što ću odgovoriti - i ova 'modna 'ludost' treba biti u skladu s tijelom!

Upravo zato budite oprezne prilikom odabira tunika, majice ili haljine sa zvonolikom rukavima. Njih ima različitih širina, ali i napravljenih od različitih vrsta tkanina koje odgovaraju različitim stilovima. Izaberite svoj stil i kroj.

Foto: Nikola Zoko, Mohito

Ovo su modni savjeti koji će vas dovesti do pravilnog izbora:

Pogledajte izgled svojih ruku. Koji je dio najjači? Ukoliko je to nadlaktica neka taj dio tunike/haljine bude uži, a širi dio počne od lakta. Na taj će način ruke izgledati uže. Obrnuto, tanje ruke će super izgledati prekriju li ih zvonoliki rukavi koji se počinju širiti od ramena. Imate li jednoliko tanke ruke nosite uže rukave s dva ili tri zvonolika detalja. Jednoliko pune ruke će izgledati uže odaberete li uže rukave s 'tulipan' završetkom.

Imate li kratke ruke nosite šire, ali kraće zvonolike rukave. Ovaj model rukava će optički 'skratiti' i jako duge ruke pa je prikladan izbor za jako visoke žene.

Prilikom odabira odjevnog predmeta s ovakvim detaljem dobro razmislite što njime želite pokazati. Ukoliko je rukav samostalan modni detalj pazite na izbor tkanina! Što je tkanina kompaktnija i čvršća rukavi će bolje stajati a ujedno i dominirati na vašem looku.

Foto: Nikola Zoko, Mohito

Zvonoliki kroj i modni detalji

Posebno budite oprezne prilikom kombiniranja zvonolikih rukava i modnih detalja. Oni, ukoliko su napravljeni od kombinacije nekoliko volana predstavljaju pravi ukras odjevnim kombinacijama. Zato budite oprezne s nakitom. Kombinirajte ovakve gornje dijelove uz ogrlice i naušnice, minimalizirajući detalje na rukama. Isto tako pazite na tkanine. Nosite li gornje dijelove/ majice ili tunike ukoliko su napravljene od fine pamučne tkanine mogu biti dio dnevnog looka. Čipka na ovakvim rukavima predstavlja ženstveni look i prikladna je za posebne prilike.

Foto: Nikola Zoko, Mohito

Alma Premerl Zoko vas savjetuje na portalu Modni almanah.

>>Cipele i tenisice birate po 'ukusu'? Evo što radite krivo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije